Futa stigao na Novo groblje, da sahrani sina Laću: Od tuge zaplakao pred umrlicom, zavijen u crno jedva izustio dve reči (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

10:30

0

Mladi tekstopisac će počivati pored majke Marine Tucaković i brata Miloša Radulovića, bez kog je ostao 2008. godine

Futa stigao na Novo groblje, da sahrani sina Laću: Od tuge zaplakao pred umrlicom, zavijen u crno jedva izustio dve reči (FOTO/VIDEO)
Aleksandar Futa Radulović - Copyright 24sedam

Aleksandar Radulović Futa, otac preminulog Milana Radulovića Laće, došao je na Novo groblje oko pola sata pre opela. U crnom od glave do pete, sve što je kazao okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, bilo je: „Dobar dan..."

Laća će sahranjen biti danas, 27. decembra. Počivaće odmah pored majke Marine Tucaković i brata Miloša, bez kog je poznata porodica ostala 2008. godine.

Ožalošćeni otac oprostio se od naslednika u čitulji rečima: „Voli te tvoj tata".

Podsetimo, Milan Radulović preminuo je 13. decembra u Izraelu, gde je bio otišao na odmor. Trebalo je da se vrati na Svetog Nikolu, međutim, sudbina je na veliku žalost imala drugi plan.

Potraga za njim je trajala nekoliko dana, da bi na kraju bilo javljeno da je pronađen mrtav u Tel Avivu. Njegovo telo dopremljeno je u Srbiju proteklog petka. Futa nije želeo da se radi obdukcija.

Milan Laća Radulović, 24sedam
 

Ljudi mu u kapeli sve vreme prilaze i izjavljuju mu saučešće. Kada je on ušao unutra, poljubio je kovčeg.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike