Oaza mira za Anu i Predraga Rajkovića: Ovako izgleda njihov velelepni dom na Vračaru, a već su spremni i za praznike! (FOTO)

17.12.2022

19:21

2

Fudbaler i manekenka prošli su kroz turbulentan period, ali ovo je mesto gde sve loše ostavljaju ispred vrata

Oaza mira za Anu i Predraga Rajkovića: Ovako izgleda njihov velelepni dom na Vračaru, a već su spremni i za praznike! (FOTO)
Predrag i Ana Rajković - Copyright Instagram screenshot/rajkovic__ana

Predrag i Ana Rajković našli su se u središtu skandala tokom trajanja Mundijala u Kataru, a strasti nikako da se stišaju.

Naime, u javnost je dospela informacija da je Ana prevarila svog supruga Predraga, a ona je u intervjuu za 24sedam otkrila ko je osoba koja joj je smestila aferu i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Mir od svega Ana i Predrag zaista imaju iza zatvorenih vrata i to u svom domu na Vračaru. 

Instagram screenshot / rajkovic__ana
Ana i Predrag Rajković

Zbog njegovog posla, poznati par uvek je živeo na više adresa - Ana je fudbalera pratila u Izrael, pa su sa sinovima Reljom i Tadijom otpočeli porodični život u Francuskoj, a letos se preselili u Španiju. No, baza i ono odakle uvek krenu jeste Beograd.

Njihovo porodično gnezdo je, sudeći po fotografijama koje je Ana objavljivala odatle, opremljeno moderno i veoma minimalistički. 

U dnevnoj sobi dominantna je velika ugaona garnitura, gde porodica voli da se okupi i gledaju televizor koji zauzima veliki deo zida. Na njemu se, naravno, smenjuju sportski program i crtani filmovi.

No, oni su spremni i za praznike, pa je tako Ana pokazala kako izgleda njihova novogodišnja jelka, ispod koje će Deda Mraz u novogodišnjoj noći ostaviti mnoštvo paketića za njihove mališane.

Jednom prilikom je Ana pokazala i kako izgleda deo njene spavaće sobe - tačnije u njoj se nalazi veliki bračni krevet sa uzglavljem, umetnički motivi na zidovima i veliko ogledalo. Zanimljivo je da je sve uklopljeno po bojama, pa su tako zavese skoro identične nijanse kao krevet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike