Drugarica bacila oko na njenog muža! Ana Rajković prvi put otvoreno o aferi, otkrila ko joj je sve smestio: Osećala sam se poniženo!

16.12.2022

12:50

1

Manekenka je za 24sedam ispričala i zašto je fudbaler bio zgrožen

Drugarica bacila oko na njenog muža! Ana Rajković prvi put otvoreno o aferi, otkrila ko joj je sve smestio: Osećala sam se poniženo!
Ana Rajković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Strasti nakon učešća Srbije na Mundijalu u Kataru još se nisu u potpunosti stišale, a navodne preljube o kojima se pisalo, zapravo tek dobijaju svoj epilog.

Informacija da Ana Rajković učestvuje u se*s aferi u jeku Svetskog prvenstva u fudbalu, spasila ju je zapravo lažnog prijateljstva. Kako je do svega došlo, ko je prosuo priču da Ana vara fudbalara Predraga Rajkovića i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, maneknka je otkrila sve detalje u razgovoru za 24sedam.

Ona je otkrila i ko je osoba koja joj je sve smestila i to u trenutku kada je sa sinom ležala u bolnici. Priznala je i kako se fudbaler nosio sa svim optužbama na njen račun, ali i šta je za nauk izvukla iz svega.

Predrag je već morao da ode na pripremni period na Majorku i tamo je sa klubom, a nadamo se da će dobiti neki slobodan dan da provedemo praznike zajedno. Deca, takođe, moraju da nastave da idu u vrtić, pa ćemo početkom januara svi da otputujemo za Majorku. Iako mnogo putujemo, kuća je kuća - ističe na početku razgovora Rajkovićka, a zatim se osvrnula na aferu koja je tresla srpsku reprezentaciju, a pre svega njenu porodicu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zna ko joj je smestio aferu: Ana Rajković

- Bila sam šokirana kada sam videle te informacije, iako sam se u prvi mah smejala. Onda kad sam videla da je uzelo maha nije mi više ni bilo smešno i sve je prešlo granicu normale u izmišljanju. Tako smo svi zajedno krenuli da odmotavamo klupko i došli do te devojke koja je bila moja prijateljica i koja je sve to započela - kaže manekenka koja zasad neće reći konkretno ime. Međutim, javnost možda može da zaključi sama iz njenih izjava, jer je pomenula i da je osim prijateljstva sa, očigledno malicioznom devojkom, imala i poslovni kontakt.

- Bila sam jako povređena jer kada vam je neko "prijatelj" i kad ga držite blizu sebe i svoje dece ne očekujete da će mu tako nešto gnusno pasti na pamet. 

U međuvremenu mi smo prestale da se družimo, pa mogu da kažem da je možda i to prouzrakovalo sve - ispričala je Ana naglašavajući da ne želi da ćuti.

Ona kaže da je dobijala razne skrinšotove, a da je u jednom pisalo da je 8. oktobra viđena negde, a ona je, zapravo, tada ležala sa sinom u bolnici.

Ana i Predrag Rajković sa decom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Moj suprug je bio zgrožen tim porukama jer je neko, dok sam sa sinom u bolnici, koristio neznanje da manipuliše. Mi smo krili da je Tadija u bolnici jer nismo želeli da nas ljudi zovu i pritiskaju jer smo dovoljno bili pod stresom.

Na pitanje da li je to neko ko je, između ostalog, i radio za nju, te da joj je bio baš blizak, žena fudbalera je odgovorila potvrdno.

- Jeste, jako blizak. Kad vam neko uđe u kuću onda smatram da je to blisko. Kao jedna majka, drugoj majci nikad ovako nešto ne bih uradila a kamoli poželela, a zamislite kad neko dođe u situaciju da to izmisli i širi. 

Da li se sve dogodilo jer je pomenuta devojka možda bacila oko na Peđu, ona ni to nije isključila.

- Predrag Rajković je mnogo veliki frajer, što ne bi - zaključuje manekneka i kaže da sve ovo, ipak, nije loše uticalo na njihov odnos, već da ih je osnažilo.

Ističe da od prijatelja koje poznaje "od pelena" nikad nije tako doživela nešto, a kamoli da je neko tako ponizi. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Rajković

- Da, tako sam se osećala - kaže ona i dodaje da su joj prijatelji, a i Predrag, govorili za tu osobu da joj nije pravi prijatelj. 

- Ali kad vam majka kaže za prijatelja šta misli, za dečka... Retko greši. 

Šta joj je najviše krivo nakon svega što je doživela, pogledajte u video snimku ispod teksta, kao i šta su joj govorili drugi ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike