Pogledajte kako izgleda tašta Predraga Rajkovića! Golmanovu suprugu Anu svi znate, a od majke je nasledila lepotu: Kao sestre su (FOTO)

11.12.2022

22:41

0

Pogledajte kako izgleda tašta Predraga Rajkovića! Golmanovu suprugu Anu svi znate, a od majke je nasledila lepotu: Kao sestre su (FOTO)
Ana Rajković - Copyright Instagram printscreen/rajkovic_ana

Supruga srpskog reprezentativca, golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, nosi titulu jedne od najlepših i najatraktivnijih žena fudbalera, a lepotu je, ako je suditi prema fotografijama sa društvenih mreža, nasledila od majke. 

Naime, Anina majka, Nela Cakić živi povučenim mirnim životom i bavi se uzgajanjem pomeranaca, ali i te kako vodi računa o svom izgledu, a fotografije na Instagramu govore da i te kako prati modne trendove. 

Zbog mladolikog izgleda, manekenkina majka je prava Instagram zvezda, a na ovoj društvenoj mreži je prati više pet hiljada ljudi. 

Komentari korisnika društvenih mreža su da Nela i Ana izgledaju kao sestre. Rajkovićeva neretko ističe koliko je ponosna na svoju majku, te da je nakon što se i sama ostvarila u majčinskoj ulozi, najbolje shvata šta to znači i koliko je ta uloga odgovorna.

- Moja majka je bila samohrana i jako sam ponosna na nju. Otkada sam postala majka svoje dece, znam koliko je to teško i verujte mi da se sve u životu isplati i da pravda uvek dođe po svoje. Svaka samohrana majka je duplo jača od svake majke jer ulaže velike napore da njenoj deci ništa ne nedostaje - rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike