Udaje se Šer? Pokazala prsten, pa napravila haos na mrežama: Maksimalno uživa u ljubavi sa četiri decenije mlađim! (FOTO)

26.12.2022

11:16

0

U okviru komentara brojni fanovi je već „prozivaju" gospođom Edvards

Udaje se Šer? Pokazala prsten, pa napravila haos na mrežama: Maksimalno uživa u ljubavi sa četiri decenije mlađim! (FOTO)
Šer i Aleksander Edvards - Copyright Profimedia

Fanovi su, narodski rečeno, odlepili pošto su ugledali jednu od najnovijih objava pevačice Šer na Tviteru. Ona je, naime, pokazala naizgled papreno skup prsten, za koji nema ko nije odmah i pomislio da je verenički.

Uzimajući u obzir da maksimalno uživa u ljubavi s mladim Edvardsom, pojedinci su u komentarima počeli i da je „prozivaju" gospođom s njegovim prezimenom. Aleksander se akonto čitave priče nije još oglašavao, a pevačicin potpis fotografije se menjao, što je svakako pridodalo sumnji.

„Ostala bez reči", prvo je poručila:

 

 

Zatim objavila je fotografiju još jednom, pa naspisala: „Objavila sam ovo jer su nokti tako kul":

 

 

Šer (76) i Aleksander (36) su priznali vezu javno tek proteklog meseca, napominju strani mediji, pa i ne čudi što su sada svi u „hajpu" zbog navodne veridbe. Razlika u godinama im je, kažu, čudna „samo na papiru".

„Jao, zaprosio te je?", „Radujem se, moja mama je od danas takođe verena, a ti si joj jedan od idola!", „Gospođo Edvards?" nizale su se spekulacije, ali pevačica ništa još nije zvanično ni potvrdila, ni demantovala.

Šeri i Aleksander Edvards, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike