Vereničko prstenje poznatih: Nema „da" bez dijamanta! (FOTO)

12.08.2021

07:15 >> 18:58

0

Bogdana Ražnatović, Nikolija Jovanović, Luna Đogani... Samo su neke čiji su skupoceni komadi nakita fascinirali javnost

Vereničko prstenje poznatih: Nema „da" bez dijamanta! (FOTO)
Copyright ATA Images/Pixabay/24sedam

Verenički prsten glumice Jelisavete Orašanin „isplivao” je po prvi put posle četiri godine – a osim što je i to samo oduševilo javnost, pokrenulo je i priče o veridbama s estrade koje se i danas ne zaboravljaju.

Pročitajte još:

Od Ane Nikolić, Aleksandre Prijović, preko Sofije Milošević, do Bogdane Ražnatović, ne zna se koja je ponela lepši, ali i skuplji prsten, pošto je pristala na udaju.

Veridba iznenađenja

Katarina Grujić pristala je da se uda za fubalera Marka Gobeljića u junu 2021, usred proslave 27. rođendana njene koleginice i prijateljice Aleksandre Mladenović. Zaljubljeni Gobelja osmislio je iznenađenje za godišnjicu ljubavi, ali se i dobro potrošio za komad nakita koji od tada sija s pevačicine ruke. Nasmejani najbliži snimili su romantični trenutak, koji je i Kaća zatim podelila na svom Instagramu, pa se onda i pohvalila „kamenom”.

– Do kraja života „da” – napisala je uz objavu.

– Lepo si klekao, baš kako smo vežbali – nasmejala je komentarom sve Snežana Borjan, koja je takođe bila prisutna.

Katarina Grujić, Snežana Borjan Instagram screenshot

Nešto ranije, inače, Grujićeva je javno otkrila da svakako razmišlja o venčanju i ne sluteći da će biti zaprošena.

– Razmišljam kakvo će venčanje da bude. Ima svega pomalo, od tradicije do romantike na plaži. Ali neću otkrivati – rekla je „Blicu” kroz osmeh, pa je na pitanje da li će piti za svoju svadbu rekla da i te kako treba nazdraviti tog dana.

– Kao svaka žena, devojka koja se udaje, za najsrećniji dan treba da se popije. Koju čašu šampanjca, vina, viskija. Sve zavisi koja šta voli. Ali eto ja ću neku čašicu šampanjca – maštala je ona.

Proslava godišnjice – popularna za veridbu!

Vanja Mijatović takođe je zaprošena na prvu godišnjicu ljubavi – slavlje u jednom prestoničkom restoranu brzo je palo u senku prstena.

Vanja Mijatović Instagram screenshot

Pevačica je zatim za medije ispričala kako se i sasvim slučajno tog dana obukla u belo od glave do pete – što inače nije slučaj, kako je uglavnom u crnom. Priznala je da bi volela da sudbonosno „da” izgovori u crkvi i da na veselju svira više bendova.

Tradicionalno

Mlada gospođa Ražnatović zaprošena je, pre svega, po tradicionalnom srpskom običaju – poznati bokser je zajedno sa majkom, pevačicom Cecom, otišao do Rodića kako bi zatražio njenu ruku.

Bogdana Ražnatović, Ceca Ražnatović Instagram screenshot

Osim što je on, kada je prsten u pitanju, bio i više nego galantan, zvezda je tada budućoj snajki bila poklonila i sat sa brilijantima, što je Bogdanu bilo ostavilo bez reči, prenosili su mediji.

Prsten ima, ali svadbe – nikako!

Nikolija Jovanović još godinama unazad progovorila je o svom vereničkom prstenu, koji je dobila od Relje Popovića. Gostujući u „Exkluzivu” jednom prilikom čak je i pokazala ovaj komad nakita, na veliko iznenađenje javnosti, kako par mahom sve vezano za njihov privatan život čuva podalje od reflektora. Tom prilikom, istakla je kako „svadba i neće baš skoro” – a onda se maksimalno posvetila karijeri, baš kao i njen izabranik.

Nikolija Jovanović Printscreen/Exkluziv

Par i danas nije venčan, ali imaju dve ćerke i uživaju u porodičnom životu.

Ni Filip nije štedeo!

Aleksandra Prijović napravila je opštu pometnju objavivši na Instagramu da je zaprošena. Skupoceni prsten privukao je neverovatnu pažnju javnosti, koja se tada gotovo utrkivala da joj u komentarima poželi srećan i dugovečan brak, kao i njenom izabraniku Filipu Živojinoviću koji, po svemu sudeći, nije pitao koliko košta kad je kupovao prsten.

Aleksandra Prijović Instagram screenshot

Romantični gest odvio se na Dan zaljubljenih, na Floridi.

I burma i verenički prsten

U periodu kad je Ana Nikolić pristala da se uda za Stefana Đurića Rastu, domaći mediji su prenosili da je reper „za te pare mogao i stan da joj kupi”.

Ana Nikolić Printscreen/Exkluziv

Dijamanstki prsten iz jedne poznate kolekcije o kom nema ko nije pričao ujedno je i burma, a ni Rastina, pisalo se kasnije, nije bila mnogo jeftinija.

Omaklo joj se… ?

Sofija Milošević slučajno je obelodanila kako izgleda prsten kojim ju je verio Luka Jović.

Sofija Milošević Instagram screenshot

Dok je bila u drugom stanju, ali i izolaciji zbog čitave situacije s koronavirusom, igrajući se s mačićima pokazala je prsten u trenutku kada o njihovoj veridbi javno nije bilo ni reči.

Filmski

Marko Miljković je u strogoj tajnosti organizovao veridbu u jednom prestoničkom restoranu, pa Lunu Đogani ostavio bez reči, ali i brojne fanove koji su paru to dugo želeli.

– Ovo je najlepši dan u mom životu – jedva je prokomentarisala oduševljena i tada buduća mlada, koja je ubrzo u okviru svojih storija na Instagramu pokazala i kako izgleda njen verenički prsten.

Luna Đogani Instagram screenshot

– Rekla sam „da” i ne mogu da verujem! – poručila je ona, a čestitke su se nizale sa svih strana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike