Kad ekspert „baci pogled"! Burma Džej Lo je značajno jeftinija od vereničkog prstena, a ovo je razlog zašto? (FOTO)

02.08.2022

20:50

1

Dok novopečena gospođa Aflek uživa pored svog izabranika, okolina se zabavila - osmatranjem skupocenih detalja

Kad ekspert „baci pogled"! Burma Džej Lo je značajno jeftinija od vereničkog prstena, a ovo je razlog zašto? (FOTO)
Ben Aflek, Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Prašina oko venčanja Dženifer Lopez i Bena Afleka se podigla tek pošto su pevačica i glumac jedno drugom (konačno) izgovorili sudbonosno „da" u Las Vegasu, malo posle ponoći 16. jula. Veridba je, podsećanja radi, obavljena u aprilu, posle skoro pune dve decenije otkako su se prvobitno bili rastali i rešili da ipak „ne stanu na ludi kamen".

Tek od 2021. godine „Benifer" je ponovo na snazi - a njihove brojne fanove je to svakako veoma obradovalo. Između ostalog, nema ko nije pričao o njenom skupocenom vereničkom prstenu pošto joj je zasijao s ruke i od, prema šuškanjima, tri miliona dolara piše „The List". Sada, ponovo se često razgovara o istom - otkako se pročulo da je znatno skuplji od burme i to sa veoma „jakim" razlogom.

Prema rečima eksperta iz čuvene juverilnice „Steven Stone" u Engleskoj, „glavni" prsten je iznosio tek oko 2.000. Vodeći stručnjak Zak Stoun je objasnio da je u pitanju „krajnje jednostavna burma, koja svakako i odgovara klasičnom, jednostavnom venčanju koje je par i imao".  

Sa druge strane, Dženi Luker (predsednica „Platinum Guild International USA") čak tvrdi da je iznosio „tek" 1.000 dolara, preneo je tamošnji „Hello" - jer je od platine i pravi je simbol njihove ljubavi, koja je jednako „dragocena, retka i trajaće ceo život".

Verenički prsten poznate pevačice, o kom još možete čitati i OVDE, sa zelenim dijamantima posebno tretiranim zbog boje... Glumca je koštao oko pet miliona, smatra Lukerova. Veruje se, prema daljim napisima pomenutih medija, da im je to šta platina predstavlja bilo bitnije od cene, pa da je zato burma „ostala jeftinija" - za sreću i dugovečnost.

Dženifer Lopez, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike