Šer našla 40 godina mlađeg dečka! Pevačica zaljubljena, a on je ne ispušta iz vida! (FOTO)

04.11.2022

09:00

1

Oni su uslikani kada su dolazili na večeru

Šer našla 40 godina mlađeg dečka! Pevačica zaljubljena, a on je ne ispušta iz vida! (FOTO)
Šer sa dečkom - Copyright Profimedia

Pevačica Šer (76) našla je dečka i to od 36 godina!

Ona je uhvaćena u društvu sa bivšim dečkom Amber Rouz, Aleksanderom "AE" Edvardsom, s kojim je uslikana u prisnom odnosu. Par je zajedno stigao automobilom na večeru u jedan poznati restoran kji okuplja bogataše i slavne holivudske ličnosti, a kako se moglo videti, njen mladi opčinjen je novom devojkom.

Dok je vozač parkirao automobil u kom su bili, AE je sve vreme ljubio Šer ruku i smeškao se, a kada su izašli iz vozila nastavili su da razmenjuju nežnosti.

Šer se obukla u crno, kosa joj je bila puštena, a primećeno je da je veoma raspoložena i zadovoljna. I njen 40 godina mlađi dečko bio je nasmejan i po svemu sudeći zaljubljen, a takođe je uskladio stajling sa pevačicom.

Oni su se sastali se sa reperom Tajgom na večeri i to samo nekoliko dana nakon što je uslikan u Malibu vili čija je vlasnica Šer.

Pevačica o svom novom partneru još nije oglasila javno, a komentari su se nizali i bilo ih je raznih,. Pojedinci su podržali njenu vezu, dok je bilo ljudi koji su pisali da Šer ima više plastike od svih Kardašijana zajedno.

Muzički producent inače ima dete sa starletom Amber Rouz, sina Sleša (3), ali su se rastali kada je uhvaćen u prevari.

Šer je bila u braku sa Sonijem Bonom (1964 - 1975) i Gregom Almanom (1975 - 1979) i ima dvoje dece. Čez je transrodni sin kog je dobila sa Sonijem, a Ilajdžu je dobila sa Almanom. Zabavljala se sa Tomom Kruzom i Valom Kilmerom, a njena poznata izjava "Muškarci nisu potreba, oni su luksuz", sve je tada začudila. Kada joj je majka rekla da će jednog dana naći i udati se za bogatog muškarca, Šer joj je odgovorila:" Majka, ja sam bogati muškarac!".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike