Zbog pesme „Ej, Branka, Branka" pričalo se da je Toma Zdravković bio zaljubljen u Sovrlićevu: Pevačica konačno otkrila istinu!

25.12.2022

20:35

0

Objasnila i kako je nastala čuvena numera

Zbog pesme „Ej, Branka, Branka" pričalo se da je Toma Zdravković bio zaljubljen u Sovrlićevu: Pevačica konačno otkrila istinu!
Branka Sovrlić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Branka Sovrlić je tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala kako je upoznala svog supruga, s kojim već dugo uživa u velikoj ljubavi i skladnom braku, pa je i otkrila da li je Toma Zdravković zaista bio zaljubljen u nju, kao što se nekad bilo šuškalo da jeste.

Ona je, takođe, objasnila i kako je nastala čuvena „Ej, Branka, Branka", zbog koje su i krenule sve te glasine, za koje je napomenula da u stvari - nisu bile istinite.

- Pošto je „PGP" predložio Mišu Markovića da mi radi pesme, ja sam putovala iz Niša, a on je kao dobar kolega hteo da me odveze i dok me je vozio, mene je interesovalo kako on zapravo pravi pesme. Kako je vozio, on je samo rekao: „Hej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka". Tako je nakon toga otišao u svoj studio i napravio super hit koji je kasnije dao Tomi. Mnogi su mislili da je to Tomina pesma, pa su povezivali da je zaljubljen u mene, ali to nije istina - kazala je Branka u „Sceniranju", pa nastavila:

- Kada je moj suprug čuo tu pesmu, on je Tomi predložio da mu pravi solističke koncerte. Međutim, tada Toma nije verovao u sebe. Zvao je mog muža i rekao: „Gagi, jesi lud, kako misliš da ja napravim solistički koncert?" On mu je potom rekao da sigurno prolazi i da se ne brine - istakla je ona.

Branka Sovrlić, ATAImages/Amir Hamzagić
 

„Moja ili ničija!"

Tu se, međutim, nije i zaustavljala:

- Tako je mene za leto beogradska estrada poslala u Bečiće da pevam. Tamo je takođe bio Mile Kitić i orkestar Miće Radovanovića, koji je inače trebalo da nastavi turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je bio na samo 30 kilometara od nas.

- Kada je došlo zadnje veče našeg nastupa, moj suprug je došao da se dogovori sa orkestrom, jer sutra kreću na turneju. Stigao je u toku mog nastupa i video atmosferu gde su svi igrali, jer sam zaista uvek imala dobar repertoar. On se tada oduševio mojim pevanjem i izgledom i rekao mi: „Moja ili ničija više" - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike