Ide i Popović na „Evrosong"? Jednoj zvezdi „Granda" čuvao je pesmu 11 godina: Došlo vreme da se obećanje ispuni?

23.12.2022

20:50

0

Prijavljenih za „trku" za predstavnika Srbije ima već 900, a među njima se, izgleda, našao i Saša

Ide i Popović na „Evrosong"? Jednoj zvezdi „Granda" čuvao je pesmu 11 godina: Došlo vreme da se obećanje ispuni?
Saša Popović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Javni servis je još početkom septembra raspisao konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na „Evroviziji" 2023. godine u Britaniji.

Prema pisanjima pojedinih domaćih medija, prijavljenih ima već 900, a među njima su Goca Lazarević, Dragan Kojić Keba, pa i navodno Saša Popović.

Tačnije, na spisku se našla zvezda „Granda" - Aleksandar Simić iz Mionice, čiji je mentor svojevremeno bio Dragan Stojković Bosanac. On ima završenu srednju muzičku školu, a zbog učešća u talent-šouu napustio je Muzičku akademiju. Idol mu je Zdravko Čolić, a u takmičenju je izvodio operske arije. Saša Popović mu je bio kazao da ima za njega pesmu za „Evroviziju", pojašnjava dalje „Kurir". Sada je samo pitanje ko će mu praviti društvo, uzimajući u obzir da je Saša tadašnjem takmičaru rekao da je pesma koju za njega čuva duetska.

- Postoji pesma koju ja čuvam 11 godina, to je pesma koja će biti namenjena tebi, bez obzira na to da li ćeš ispasti u ovom krugu ili prođeš dalje. To je duetska pesma koju ćeš pevati zajedno sa jednim momkom takođe iz „Zvezda Granda", neću da kažem ko će to biti i, tu pesmu ćemo prijaviti za sledeće takmičenje za „Pesmu Evrovizije". Siguran sam da će RTS prihvatiti tu pesmu, da se takmičiš - izjavio je tokom jedne emisije „Zvezde Granda" Popović, a Aleksandar se šokirano zahvalio, pa priznao da mu je takmičenje za „Pesmu Evrovizije" najveća želja.

Aleksandar Simić, Youtube screenshot ,,Zvezde Granda"
 

Među prijavljenima su, inače, još i Tijana Dapčević (Zoe Kida joj je uradila pesmu), „Frajle", Zejna Murkić, Anđelina, Princ od Vranje, Joca Ajkula, a tek uskoro će se znati ko je prošao, jer je komisija još uvek u procesu slušanja kompozicija, naglašavaju pomenuti mediji.

Saša Popović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike