Dušica Jakovljević otvoreno o emotivnom životu: Muškarce zastrašuje moja prošlost!

24.10.2020

17:33 >> 17:53

0

Voditeljka ima problem zbog toga što je u poslednje vreme bila u nekoliko kratkotrajnih veza

Dušica Jakovljević otvoreno o emotivnom životu: Muškarce zastrašuje moja prošlost!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marina Visković, koja je nedavno raskinula desetogodišnju vezu, i Dušica Jakovljević, koja je u poslednje dve godine imala nekoliko kratkih veza, pričale su otvoreno o ljubavi i problemima koje imaju sa pratnerima.

Voditeljka Sanja Marinković ugostila ih je u svojoj emisiji „Magazin In”, pa je od njih dobila zanimljive odgovore na pitanje o očekivanjima muškaraca i mimoilaženjima u vezi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Od mene nisu ni zahtevali ni očekivali da kuvam, i hvala im, jer ja jednostavno nisam za to, ne volim da se foliram, ali mislim da znači kad im se na taj način… Recimo da odeš na pijacu. Išla sam sama, meni je bilo prelepo. Svaka pažnja, kao što je ručak, košulja, to ako uradiš prelepo je, ako ne uradiš, nikom ništa – rekla je Marina, a na nju se odmah nadovezala i Dušica.

– Kod mene je dugi problem… To što zastraši muškarca kod mene je moja prošlost, moje veze protekle dve godine. Imala sam te veze koje nisu dugo trajale. Ja ne dajem mnogo šansi da se prilagođavam, stvarno mi ne pada na pamet u ovim godinama. Ako je to to – jeste, ako nije – ćao – iskrena je bila voditeljka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Magazin In

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike