Dara Bubamara voli mlađe momke: Jedino je Milan mojih godina! Čim veza postaje ozbiljna, ja pobegnem!

09.08.2022

10:54

4

Pevačica je govorila i o mlađim muškarcima, ali i načinu na koji vaspitava sina

Dara Bubamara voli mlađe momke: Jedino je Milan mojih godina! Čim veza postaje ozbiljna, ja pobegnem!
Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Dara Bubamara napravila je sebi život po meri, pa tokom leta i radi i odmora. Navika joj je postala da po nekoliko puta ode na more, a kad je reč o njenom sinu Konstantinu, sve je organizovala zajedno sa bivšim suprugom Milanom.

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa - kaže pevačica, pa je očigledno da sa bivšim i dalje odlično komunicira.

 

 

- Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima - ističe ona.

Njihov sin jedinac je, kaže, veoma skroman, pa Dara objašnjava da je izrastao u lepog, dobrog i vaspitanog dečaka, koji nije bahat.

- Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, ide na treninge... Kažem često da više trenira nego Ronaldo u njegovo vreme (smeh). Ide na vaterpolo, atletiku, sportskog je duha. Često mi govori: "Mama, hoću da uspem zbog tebe i tate!". Želi da postane slavan fudbaler - otkriva folkerka. Dete vaspitava onako kako su i nju mama i tata.

 

 

- Bila sam tatina princeza, nikada nije glas podigao na mene. A i ja sam takav tip - ako si sa mnom lepo, ja sam ti još bolja. Ako hoćeš na silu, dobiješ kontru. Takav je i Kosta. Njemu sam kao drugarica, puno pričamo, dosta je zreo. Milan je malo stroži, ali mi se to sviđa, neka neko bude autoritet.

Kosta je dete koje ništa ne traži. A sve ima. Kupili smo mu najbolji kompjuter u regionu, a on kaže: "Joj, mama, nije trebalo". Sami mu kupujemo, smatrajući da mu treba. Ali on nije hteo ni novi telefon, ni slučajno, bio je zadovoljan onim koji ima. Često se i posvađamo. Preti da će pokloniti drugu ono što mu kupimo bez njegove želje - naglašava Dara, a na pitanje zašto sebi voli da kupuje skupe i frmirane stvari, tvrdi da može i drugačije - ali neće.

- Rođena sam u radničkoj porodici i mogu da se vozim u "fići" i u najskupljem autu. Nemam problem što se tiče psihe. Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim. Volim putovanja. Preteruje se sa pisanjem o mojoj garderobi. Koliko imam mogućnosti - i ne kupujem mnogo! Ali to je moj posao, publika sve vidi. Više nisu bitni pesma, glas, nastup - to se podrazumeva. Danas sve mora da bude u fulu.

Printscreen Instagram/rbtony1
Dara sa bivšim dečkom Tonijem

Ljudi vole da znaju kako živiš, s kim se družiš, kakva kola voziš, šta pričaš, kako se ponašaš... Mene vole zbog nekih provala u emisijama, prave mimove, citiraju me. Brzo se živi. Ono što obučem na nastupu u Makedoniji, ne mogu sutra u Sarajevu. Sve se vidi na internetu.

Zbog gubitka oca se povukla u sebe

- Što se tiče gubitka majke pre deset godina, bilo mi je tragično. Ali tu su bili malo dete, porodica, posao, Pariz, Novi Sad... Nekako sam lakše podnela. Međutim, kada sam prošlog septembra izgubila oca, to je bilo strašno. Otac i ja imali smo neverovatnu, neraskidivu vezu. Bukvalno sam se povukla u sebe i prijala mi je samo samoća. Trebalo mi je dugo da se pomirim sa tim gubitkom. Tata je imao 79 godina i nekako nije više želeo da živi. Nije mogao da podnese samoću, bez obzira na to što smo brat i ja bili stalno sa njim.

 

 

Na pitanje kakvi joj muškarci najviše prijaju - vršnjaci, stariji, mlađi, Dara je iznenadila:

- Milan je jedini muškarac koji je moje godište. Svi ostali sa kojima sam bila su mnogo mlađi, zato što sam i ja poslednjih godina po energiji veoma mlada. Ipak, nikada se nisam odlučila da se ponovo udam i rađam. Bilo je tu ljubavi, ali su mi Kosta i Milan uvek na prvom mestu. Čim vidim da je veza postala preozbiljna, ja pobegnem (smeh) - rekla je Dara za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike