„Mi smo u Francuskoj i dalje u braku!" Dara šokirala govoreći o svom emotivnom statusu: Nikad se ne zna, možda i završimo zajedno!

04.08.2022

19:15

0

Pevačica je objasnila kako se od nekadašnjeg supruga, u stvari, razvela u Srbiji, ali ne i tamo gde su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da"

„Mi smo u Francuskoj i dalje u braku!" Dara šokirala govoreći o svom emotivnom statusu: Nikad se ne zna, možda i završimo zajedno!
Dara Bubamara - Copyright Printscreen ,,Premijera"

Dara Bubamara je, govoreći o svom privatnom životu, nagovestila kako u stvari - ni sama ne zna kako će na kraju pojedine stvari „ispasti". Svesna činjenice da je mnogima njen odnos s bivšim čudan, objasnila je kako je on i ostao čovek na kog uvek može da se osloni ali i, u neku ruku, čovek za koga je i dalje udata.

„Možda završim s njim!"

- Rešila sam da nemam dečka. Trenutno mi je bitan posao i moj sin, moja najveća podrška. Ljudima je jako čudno što Milan (Kesić, bivši suprug) i ja imamo takav odnos... Nešto su svi bili mnogo zauzeti i ja sam rekla: „Milane, sedi, moraš sad me voziš na put", a kad je čuo gde treba da me vozi bio je u fazonu: „Ovo je kao do Pariza i nazad!" - prepričavala je, pa nastavila:

- Ne znam šta će biti za deset godina, možda završim sa njim. Mi smo se razveli u Srbiji, ali smo se venčali u Francuskoj. Tako da smo mi još uvek u braku u Francuskoj, jer ja imam francuske papire, tako da i jesmo i nismo u braku - izjavila je u „Premijeri" Dara, pa se zatim pohvalila time kako njihov trinaestogodišnji naslednik već doprinosi kućnom budžetu.

Dara Bubamara, Printscreen ,,Premijera"
 

- On ne ide na nastupe, ali kako smo bili u Crnoj Gori, njegovi drugari su bili u fazonu: „Kako ne idemo na tvoju mamu?" I, onda je on nekako bio primoran da ide. Gleda me, gleda i snima. Njegovo društvo me obožava, u fazonu su da me mama tvoja zaprati, da me mama tvoja „lajkuje" i ja sam tako sve njegove drugare zapratila i lajkovala. Zarađuje tako što igra neke igrice - kazala je poznata mama, pa zaključila rečima:

- Poslao mi je poruku da je zaradio 390 dolara. Naučio je od mame da mora odmalena da se radi. Ja sam krenula sa 14 godina - naglasila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike