Hari i Megan otkrili svoj novi projekat za Netfliks: Da li nas očekuju novi skandali? (VIDEO)

20.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Dokumentarna serija „Live to Lead“ će na popularnom striming servisu premijerno biti prikazana 31. decembra

Hari i Megan otkrili svoj novi projekat za Netfliks: Da li nas očekuju novi skandali? (VIDEO)
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Novi TV projekat princa Harija i Megan Markl stiže na Netfliks ovog meseca. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su izvršni producenti dokumentarne serije „Live to Lead“, koja će na popularnom striming servisu premijerno biti prikazana 31. decembra, navodi People.

Pojavljujući se u trejleru serije, princ Hari kaže: „Ovo je inspirisao Nelson Mandela, koji je jednom rekao: ‘Ono što je važno u životu nije puka činjenica da smo živeli'“.

Megan zatim nastavlja: ​​„Ono što smo napravili u životima drugih će odrediti značaj života koji vodimo.“

Profimedia
 

Radi se o ljudima koji su doneli hrabre izbore

U seriji će se videti kako lideri i aktivisti „razmišljaju o svom nasleđu i dele poruke hrabrosti, saosećanja, poniznosti i nade“. Sadržaće intervjue sa pokojnom članicom Vrhovnog suda Amerike Rut Bejder Ginzburg, ekološkom aktivistkinjom Gretom Tunberg, advokatom i aktivistom za socijalnu pravdu Brajanom Stivensonom, premijerkom Novog Zelanda Džasindom Ardern, kapitenom nacionalnog ragbi tima Južnoafričke Republike i aktivistom Sijom Kolisi, feministkinjom Glorijom Stajnem i borcem protiv aparthejda i bivšim sudijom Ustavnog suda Južnoafričke Republike Albijem Saksom.

AP Photo/Matt Dunham, Pool
 

„Radi se o ljudima koji su doneli hrabre izbore“, kaže princ Hari u trejleru.

„Da se ​​bore za promene i da postanu lideri“, dodaje Megan.

„I daju inspiraciju nama ostalima. Da živimo i sami budemo lideri“, ističe Hari.

Budući projekti

Ova dokumentarna serija je drugi projekat koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uradili za Netfliks. Prvi od njih, pod nazivom „Hari i Megan“, takođe je bio dokumentarna serija, u čijem fokusu je bio poznati par. Tokom šest epizoda gledaoci su mogli da saznaju kako je počela njihova velika romansa, kako je izgledao njihov život u senci kraljevske porodice i zašto su odlučili da stvore novi život u Americi.

Profimedia
 

Megan (41) i Hari (38) su potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom u septembru 2020. U to vreme, Njujork tajms je izvestio da će produkcijski centar para, kasnije nazvan Archewell Productions, isključivo kreirati dokumentarne filmove, dokumentarne serije, igrane filmove i programe za decu za poznatu striming platformu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike