Zabranio mi je da dajem izjave! Bulatovi bili u Centru za socijalni rad, Marija se oglasila o porodičnoj drami: Ne znam šta će dalje biti!

24.12.2022

07:45

0

Pevačeva supruga ističe da ne zna šta će se desiti sa njihovim slučajem

Zabranio mi je da dajem izjave! Bulatovi bili u Centru za socijalni rad, Marija se oglasila o porodičnoj drami: Ne znam šta će dalje biti!
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko i Marija Bulat su posle pevačeve prijave za nasilje u porodicli sklopili primirje, što su oboje i potvrdili, a 24sedam je saznao da je par nedavno trebalo da se odazove pozivu Centra za socijalni rad. Tim povodom smo pozvali pevačevu suprug Mariju kako bismo otkrili detalje njihove posete ovoj ustanovi, ali i da čujemo Marijinu stranu priče o pomirenju. 

- Meni je Marko zabranio da dajem bilo kakve izjave. On je rekao to već. Mi smo se odmah pomirili. Nije to zarad dece. Mi smo skoro 10 godina zajedno. Ja imam dete iz prvog braka, ja nisam u tom braku ostala zbog deteta. Ako nešto ne valja, možeš samo da im naškodiš - kazala je Marija, te je istakla da su ona i njen suprug bili na razgovoru u Centru za socijalni rad:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marija i Marko Bulat

 

- Bili smo zajedno, samo smo bili u Rakovici. Napravljena je greška kod Markovog advokata i policijske stanice zbog onoga što se navodno desilo, a nije se ništa desilo i to je bilo na Novom Beogradu. Možda je meni bio poštar ovde, ja nisam videla, i mi smo sve obavili u Rakovici. 

Na pitanje šta se dešava dalje i da li će njihov slučaj ići na sud Marija je rekla:

- Ja ne znam šta će biti. Zaista ne bih smela, a ni želela da iznosim taj razgovor. Marko je još isti dan povukao sve što je rekao, a dalji postupak zaista ne znam. Roditelji smo troje predivne dece koja odrastaju u ljubavi, sve drugo je manje važno - rekla je Marija za 24sedam i dodala:

- Meni je ovo presmešno, da je obrnuta situacija, pa i da pričam o tome. Sa troje dece nije lako, tu svako puca po šavovima u nekom momentu i sve ide u rok službe. 

Podsetimo, u medijma se pojavila vest da je Marko Bulat prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, a njoj je tada izrečena mera zabrane prilaska. Međutim, dan kasnije, u porodici Bulatovih se desio potpuni obrt, Marko se vratio u stan kod supruge i povukao tužbu

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

- Nije mi nanela teške telesne povrede, nije me udarala bejzbol palicom. Izgrebala me je, davila me je, ogrebala tu u meko tkivo. A u Urgentni centar sam išao da bih dobio taj papir o povredama, moraš da prođeš hiurga, ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe jer sam je zatekao kako konzumira kokain. Došlo je do svađe jer nisam u datom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, u tom jadu koji ima i muci. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan, da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će biti sve dobro, jer je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, oboljenje krvnih sudova, propadanje krvnih sudova.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

 

S druge strane, Marija tvrdi da okršaja nije bilo. 

- Ja jedva imam 50 kilograma i to je prosto nemoguće. Ja jesam narušenog zdravstvenog stanja, to je istina, imamo troje dece i nije mi lako. Nisam labilna kao što sam bila kada se zaljubio u mene. Napad je najbolja odbrana! Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec - rekla je Marija za Kurir pošto ju je Bulat prijavio za nasilje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike