Marija Bulat rešila da ispriča sve: Marko mi je zadao modrice po leđima i opekotinu na nozi, pokušava da me predstavi kao ludaču!

22.10.2022

07:25

0

Dva dana pošto su njen suprug i ona dospeli u žižu javnosti zbog navodnog nasilja u porodici, ona je otkrila šta se dešavalo u njihovom stanu

Marija Bulat rešila da ispriča sve: Marko mi je zadao modrice po leđima i opekotinu na nozi, pokušava da me predstavi kao ludaču!
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Bulat i njegova supruga Marija već dva dana glavna su tema javnosti zbog toga što je pevač, kako se navodi, prijavio suprugu za nasilje u porodici.

Nakon brojnih glasina i navođenja raznih stvari, Marija je sada odlučila da ispriča šta se desilo u njihovom domu u sredu popodne.

- Jako mi teško pada celokupna situacija, prvenstveno zbog dece. Oduvek sam se trudila da našu privatnost čuvam i nisam želela da govorim ništa ružno o Marku, ali dosta je bilo. Zarad naše dece sam ćutala, ali ne mogu više da trpim da me neko maže go*nima - rekla je na samom početku drhtavim glasom Marija.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marija i Marko Bulat

Ona je potom otkrila da je tog dana saznala loše vesti, te da je sve što je želela od svog supruga da je zagrli.

- Nijedan brak nije idealan, ja nisam savršena, ali daleko sam od nasilnika. Istina je da smo se tog dana Marko i ja posvađali. Bila sam kod lekara koji mi je rekao da sumnja da bolujem od ozbiljne bolesti i to me je jako uznemirilo. Tražila sam Marku samo da me zagrli, a on je burno reagovao i odbio me je. To me je povredilo, naljutila sam se. Viknula jesam, ali udarila supruga nisam - priča Marija i nastavlja:

- Žena sam od 40 kilograma koja boluje od autoimunih bolesti, kakvo nasilje ja mogu da vršim?! Marko je sve uradio jako podmuklo i namerno mi zadaje niske udarce. On je svestan kakav je moj imidž i kakvu sliku o meni ima javnost. Iako nikada ništa nije dokazano, ja sam okarakterisana kao neko ko je konzumirao narkotike, a zapravo sam osoba sa dva završena fakulteta. Sada, on pokušava da učini da moja reč nema validnost i da me predstavi kao ludaču i nasilnicu!

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Marija smatra da ovakav tretman od svog supruga nije zaslužila.

- Marko je s jedne strane mangup, stalno priča o devedesetim godinama i kriminalu, a ovamo prijavljuje da ga je žena pretukla. Pa sve i da sam najgora, da sam duševni bolesnik, da konzumiram opijate, ja sam majka njegovog deteta i ovo nisam zaslužila - kaže Bulatova za Alo i tvrdi da je zapravo ona žrtva porodičnog nasilja:

- Zapravo sam ja ta koja ima modrice po leđima i opekotinu na nozi. To su povrede koje mi je Marko zadao, ali ja ne želim da ga teretim. Nisam želela da idem kod lekara, niti imam nameru da supruga prijavim za nasilje u porodici, kao što je on uradio. Želim da se sve samo što pre završi - zaključila je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Marko Bulat se povodom svega što se dešava još uvek nije oglašavao, a juče se iselio iz stana u kom je živeo sa Marijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike