Marko Bulat se tačno po isteku zabrane prilaska vratio u porodični stan! Komšije pevača i te kako imaju šta da kažu posle skandala

28.10.2022

10:20

0

Iako se trude da ih „ne uhvate", ponovo su svi na okupu

Marko Bulat se tačno po isteku zabrane prilaska vratio u porodični stan! Komšije pevača i te kako imaju šta da kažu posle skandala
Marija i Marko Bulat - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija i Marko Bulat su se nedavno našli u fokusu javnosti, pošto je pevač suprugu prijavio za fizičko nasilje, o čemu više možete čitati na OVOM linku. U jeku drame, on se bio i iselio iz stana, pisali su mediji, da bi se po isteku 48 sati zabrane prilaska izabranici vratio u njihovo porodično gnezno, tvrdi komšiluk. 

Prema njihovim rečima za jednu ekipu medija, Marija i Marko su se pomirili, ali se trenutno trude da ih baš i „ne uhvate" zajedno - veruje se, zbog svega kroz šta su prošli.

U obližnjoj prodavnici u kojoj su njih dvoje česti kupci ljudi su imali samo lepe reči za njih, ali su istakli i da nakon skandala u istu nisu dolazili.

- Što se tiče Marka i Marije uglavnom dolaze, veoma su dobri i ljubazni i kupuju kod nas, ali u poslednje vreme, od kad je izbila ova afera, nisu bili uopšte - istakla je radnica za „Blic", da bi komšija iz zgrade u kojoj živi porodica Bulat istakao da je njihovu ćerku viđao kako šeta psa, ali da Mariju ne viđa toliko zbog njene bolesti.

- Ona je malo bolesnija, ima raznorazne probleme, pa ne izlazi baš toliko često. Ne znam ništa o tome za drogu što je stalno oputužuju, ali nešto mi je ona sitna da ima snagu za to. Poprilično je mršava dok on čovek ima skoro dva metra i izgleda lepo - počinje komšija dok je drugi stanar dodaje:

- Vrlo su ljubazni, uvek se jave. Deca se takođe uvek jave, mnogo su fina. Propratio sam u medijima šta se sve pisalo, ali tih dana sam bio na putu pa ih nisam viđao. Marko je i visok i krupan, pa se i ističe možda više, ali to za drogu nešto ne verujem da je istina.

Starija komšinica koja živi u blizini bračnog para nije želela mnogo da komentariše ovu porodicu.

- Mogu samo sve najbolje da kažem o toj porodici, znam i babu i dedu, te stoga sve najbolje - kratko je rekla ona.

Marija Bulat, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Radnik u obližnjoj piljari, međutim, otkriva da je Marija u stanu u kom se desio obračun živela odmalena sa majkom, ali da je ona krenula nekim drugim putem.

„Priča se po kraju..."

- Mariju znam kad je bila mala, ovde smo moja prijateljica i ja držali teretanu za žene, dolazila je, bila je slatka i mala. Ovde je odrasla, tu je njena mama i sada sa njom živi, ona je advokatica. Bila je simpatična, krenula je drugim putem u veseli svet. Ima i salon lepote koliko ja znam, tu su i zapalili i obili, bile su neke afere, to je ona otvorila. Priča se po kraju sve o tome za drogu, za njihove nesuglasice... Eto, znam samo iz tračeva i novina tako da ne mogu da tvrdim dok ne vidim. Ona se, u neku ruku, čudno ponaša, kao da ima neki svoj svet. Deluje nekada odsutno kada prođe ulicom. Uglavnom izađe i šeta psa, a cigareta je obavezna - objašnjava on i dodaje da se veoma promenila u poslednje vreme.

- Bila je zgodna lepa devojčica i sada je ostala simpatična u licu, ali telo nije više tako zategnuto. Kada dolazila kao srednjoškolac na aerobik, svi su se za njom okretali. Bilo mi je čudno sada kada sam čitao da je ona njega tukla, ipak on ima dva metra. Ali ko zna šta se tu dogodilo. Bilo je očekivano pomirenje, jer oni to tako očigledno često...

Komšije, inače, vole Markovu muziku, ali mu na nastupe ne idu.

- Marka viđam kako šeta psa, ali nikada nismo kontaktirali. Ovde sam trideset godina, sve znam, ali Marko nije baš svraćao, možda tri puta da uzme sladoled za klince, ali nije pričljiv. Njegovi nastupi mi se ne sviđaju, ja sam iz sevdaha, te ove njegovo komponovano mi se ne sviđa, jedino što mi se svidelo je pesma „Da me vidi babo" - ispričao je poslastičar, pišu pomenuti mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip (@podvarak26)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike