Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom nakon skandala, pa otkrio detalje iz porodičnog doma: Ljubav mora da pobedi! (VIDEO)

21.12.2022

17:10

0

Pevač uživa u roditeljstvu i ističe da mu je to u ovom trenutku najbitnije

Marko Bulat se pomirio sa suprugom Marijom nakon skandala, pa otkrio detalje iz porodičnog doma: Ljubav mora da pobedi! (VIDEO)
Marija i Marko Bulat - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevač Marko Bulat poslednjih meseci je u medijskoj žiži zbog svog odnosa sa suprugom Marijom Bulat, o čijem odnosu se neprestano spekuliše.

Bulat je u nvembru ove godine suprugu Mariju optužio za nasilje u porodici, posle čega joj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenje iz kuće na 48 sati.

Pevač se sada pojavio na snimanju novogodišnjeg programa televizije ''Pink'' u Šimanovcima, gde je okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, otkrio nove detalje iz porodičnog doma i odnosa sa suprugom Marijom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko i Marija Bulat

- Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom, Bogu hvala sve je odlično - počeo je Bulat.

Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pesmom.

- Učini bar jedan pogrešan korak, da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi, on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor - istakao je on.

Podsetimo, Marko je svojevremeno pričao da ga je Marija grebala i davila, nakon čega ju je prijavio za nasilje. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko i Marija Bulat

Pevač je tada objasnio da je do svađe došlo jer nije legao pored Marije da je uspava, u trenutku kada je ona trpela bolove, te nije bio tu da je smiri i da utehu. Ona mu je u afektu rekla sve i svašta, nakon čega ju je pevač prijavio, što je i sam priznao.

Marija je nakon svega objasnila da je pevač prijavu povukao odmah nakon svađe, ali da je zabrana prilaska i dalje bila na snazi sbog prirode događaja.

Šta je Marko Bulat još ispričao u intervjuu, pogledajte u videu isdpod!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike