Laćina prijateljica sigurna: On nije koristio narkotike, ja bih to znala!

23.12.2022

07:45

0

Otkrila je i kakav je prijatelj bio, te da je sigurna da sebi ne bi oduzeo život

Laćina prijateljica sigurna: On nije koristio narkotike, ja bih to znala!
Milan Laća Radulović - Copyright Printscreen/Youtube/Kurir

Milan Laća Radulović preminuo je pre nekoliko dana u Izraelu, gde se nalazio na odmoru. Vest o njegovoj smrti šokirala je njegove prijatelje, poznanike i saradnike, koji i dalje ne mogu da veruju da ga više nema.

Ljubica Njegomir, ćerka pevačice Merime Njegomir, bila je bliska Laćina prijateljica. Ona se na društvenim mrežama oprostila od njega, a sada se oglasila za medije, te otkrila kada su se čuli poslednji put i kakav dogovor su imali.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

- Poslednji put čuli smo se 1. decembra, dan pred njegov odlazak u Izrael. Rekao mi je da će sigurno biti tu na moj rođendan, 31. decembra. Tada smo se dogovorili da, kada se vrati, obiđemo grobove njegove majke Marine i moje Merime. Njih dve su bile bliske, kao i nas dvoje. Često smo posećivali njihove grobove zajedno i prisećali se raznih situacija i anegdota s našim majkama. Kad se tamo gore bude sreo s mojom majkom, znaće šta da joj kaže na sarkastičan način, jer on je to najbolje umeo da radi.

Ljubica je otkrila i kakav je Laća bio drug, te da je sigurna da nije koristio narkotike niti da bi naudio sebi.

- Kada bih mu se ja ili bilo ko požalio da ima probleme, znao je da kaže: "Ma nek se nose"! Nikada mi se nije požalio da bi sebi oduzeo život, želeo je da živi! Nije koristio narkotike, bio je čist, znala bih da je drugačije. Bio je pun planova, pisao je tekstove, smišljao neke projekte... Iz Izraela mi je poslao nekoliko poruka u kojima mi je napisao da je dobro i da uči hebrejski - priča Ljubica za Informer i dodaje da je Laćin otac Aleksandar Radulović Futa skrhan bolom:

Antonio Ahel/ATAImages
Ljubica Njegomir

- Prehlađena sam, pa ne mogu da odem do Fute, ali to ću sigurno učiniti uskoro. Kažu da je najgore kada roditelj izgubi dete, a Futa je izgubio oba sina i ženu... Neka mu Bog da snagu.

Podsetimo, kako se navodilo, Laćino telo bi trebalo da bude dopremljeno u nedelju u Srbiju. Datum sahrane nije još uvek poznat, a kako je ispričala njegova kuma, Laćin otac ne želi da se vrši obdukcija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike