Elma Sinanović pravi veliki, životni korak: Pevačica napušta Novi Pazar!

29.11.2021

13:27

0

Iako je decenijama unazad živela u ovom gradu, iz opravdanih razloga mora da ode iz njega

Elma Sinanović pravi veliki, životni korak: Pevačica napušta Novi Pazar!
Elma Sinanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Elma Sinanović, pevačica koja je osvojila simpatije publike brojnim hitovima, u poslednje vreme je sve aktivnija na estradi, iako to godinama nije bio slučaj. Kako ima puno posla, te redovno nastupa i gostuje u raznim emisijama, pevačica je odlučila da napusti Novi Pazar, grad u kom je godinama živela sa ćerkom i pokojnim suprugom i da se preseli.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako kaže, ranije se nije toliko odvajala od ćerke, ali zbog puno nastupa to mora da čini. No, kako joj je teško da previše putuje, zbog posla će napraviti veliki korak.

- Nismo se ranije puno odvajale ćerka i ja, ali sad kad puno radim, mislim da joj nedostajem. I dalje smo u Novom Pazaru, ali planiram da se preselim, videćemo da li će to biti Beograd ili Novi Sad. Moram, šta ću, zbog posla moram da se preselim - otkrila je Elma u "Premijera - Vikend Specijalu" i dodala:

- Ja pokušavam stalno da sve uskladim, ali ne ide više. Volela bih da me nasledi, da krene da se bavi muzikom, ali ona je totalno drugačija. Ona je moj totalni opozit, novinari bi imali pune ruke posla s njom. Ja sam malo smirenija, suptilnija, a ona je pravi zvrk. Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja ćerka peva, snimićemo i spot. Zaista sam mnogo radila ove godina, ništa ne stižem! Krenuće ona svojim stopama, ako odluči da se bavi muzikom, biće to sigurno dobro.

ATAImages/ A.A.
 

Pevačica nije precizirala kada će se tačno odseliti iz Novog Pazara, ali nema sumnje da će to morati da učini uskoro.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike