Elma Sinanović ne liči na sebe! Pratioci je urnišu zbog nove fotografije na Instagramu: Ko je ovo, bila si prelepa žena?! (FOTO)

28.09.2022

10:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ih je za sada uskratila za odgovor

Elma Sinanović ne liči na sebe! Pratioci je urnišu zbog nove fotografije na Instagramu: Ko je ovo, bila si prelepa žena?! (FOTO)
Elma Sinanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Elma Sinanović aktivna je na Instagramu, gde je sada objavila novu fotografiju, a na kojoj ne liči na sebe!

Naime, pevačica je pozirala ispijajući kafu, pa pratiocima poželela dobro jutro, međutim, oni su je urnisali u komentarima zbog neprirodnog i posve izmenjenog izgleda.

Kako konstatuju, pevačica je previše obradila fotografiju pomoću aplikacija, a pojedini misle i da se podvrgla nizu estetskih intervencija.

 

 

"Ne ličiš više na sebe", "Elma, ti li si", " Čemu tolika izveštačenost, bila si prelepa žena", "Ko je ovo", "Ovo nije Elma" - nizali su se komentari ispod pevačicine slike, međutim, ona je na iste ostala imuna.

Inače, Elma je počela svoju karijeru još ranih devedesetih godina, a neko vreme je pauzirala istu, ponajviše zbog smrti muža.

Kada se vratila na scenu, pre nekoliko godina, uočljiva je bila znatna promena, a jedna od njih su i veće usne pevačice.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike