Katarina Živković otkrila da li se pomirila sa Sanjom Marinković, pa progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović: Ne dam na sebe! (VIDEO)

21.12.2022

13:31

0

Pevačica tvrdi da se ni sa kim nije posvađala, te da samo iznosi svoj stav kada je to potrebno

Katarina Živković otkrila da li se pomirila sa Sanjom Marinković, pa progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović: Ne dam na sebe! (VIDEO)
Katarina Živković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina Živković je 2022. godinu provela radno, pa ističe da joj je potrebno vreme da se posveti sebi i stvarima koje bi inače radila da je imala malo više vremena.

Sve ružno ostavlja iza sebe, a sada je priznala i da li bi, pred ulazak u 2023. godinu zakopala ratne sekire, te se pomirila sa Sanjom Marinković i gostovala kod nje u emisiji. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Živković

- Ni sa kim nisam u svađi. Držim do sebe i ne dam na sebe, ali nikoga nisam uvredila, povredila niti sam se posvađala - rekla je Kaća za 24sedam.

S druge strane, neko koga je Katarina javno isprozivala jeste njena koleginica i sugrađanka Milica Pavlović, a sve zbog afere "Provereno". 

Milica je zakazala koncert u Nišu, u hali Čair, ali i u "Areni", pa je Katarina otkrila da li bi je podržala, te da li bi otišla pre na njen ili na koncert Aleksandre Prijović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Živković

- Naravno da bih podržala. Obe su fenomenalne svaka na svoj način, različite, ali sjajne u svom poslu. Otišla bih definitivno kod obe - rekla je Katarina, pa se osvrnula na sukob sa Milicom:

- Ni sa kim ja nisam u svađi, to što sam iznela svoj stav ne znači da nekog mrzim, da govorim nešto loše o nekome. Nikoga ja nisam otpratila sa Instagrama, mene su otpratili.

Podsetimo, Katarina je bila u sukobu sa Sanjom Marinković zbog toga što je u emisiji "Magazin In" isečen deo njenog odgovora na temu devojaka lakog morala. 

Printscreen „Magazin IN"
Sanja Marinković

Katarina je to žestoko zamerila Sanji, te je na svom nalogu na Instagramu napisala ceo svoj odgovor koji je dala u emisiji.

S druge strane, Živkovićeva je zamerila Milici Pavlović to što je tražila da je kolege podrže u njenom sukobu sa Anom Nikolić oko pesme "Provereno", te istakla da niko ne treba da vodi tuđe bitke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović

Šta je još Katarina ispričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike