Ivana Korab trudna! Manekenka četiri puta išla na vantelesnu oplodnju: Emotivnim videom raznežila javnost i otkrila pol beba!

13.12.2022

10:00

0

Srećne vesti odmah je podelila sa pratiocima i raznežila emotivnim snimkom

Ivana Korab trudna! Manekenka četiri puta išla na vantelesnu oplodnju: Emotivnim videom raznežila javnost i otkrila pol beba!
Ivana Korab - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Manekenka Ivana Korab je više puta pokušavala da zatrudni procesom vantelesne oplodnje, a sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja.

Manekenka je ponovo u drugom stanju, a srećne vesti odmah je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Korabova je objavila da čeka drugo dete sa svojim suprugom, a na jednom splavu na reci napravili su i malo slavlje povodom otkrivanja pola bebe. Ona je sa suprugom, sinom i prijateljima otkrila da će i druga beba biti dečak.

- Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju (VTO) jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao sto smo Matea dobili isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija. Naravno uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu al' kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije ni malo lagan - napisala je Ivana na svom Instagramu uz video koji je raznežio javnost.

Manekenka nije krila da je njen put do prvog deteta bio trnovit, te da je sina dobila tek iz trećeg pokušaja VTO, a svoje iskustvo Ivana je podelila javno kako bi pružila podršku ženama koje prolaze kroz istu ili sličnu situaciju.

Printscreen Instagram/ivanakorab
Ivana Korab

Dve nedelje nakon druge vantelesne oplodnje, uz pomoć koje je zatrudnela, Ivana se suočila sa gubitkom bebe, koji je jako teško podnela.

- U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam, niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala. Nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je Korab u snimku na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike