Ana Nikolić o Laćinoj i Marininoj posebnoj komunikaciji: Plakali smo zajedno!

21.12.2022

12:33

0

Pevačica je sa tekstopiscem imala poseban odnos, dok je Tucakovićevu doživljala kao majku

Ana Nikolić o Laćinoj i Marininoj posebnoj komunikaciji: Plakali smo zajedno!
Ana Nkolić, Milan Laća Radulović - Copyright 24sedam/YouTube/,,Novo jutro"

Ana Nikolić šokirala se tragičnim odlaskom tekstopisca Milana Laće Radulovića, s kojim je imala poseban odnos.

Njegovu majku, Marinu Tucaković, volela je kao svoju, pa je ispričala jednom kako je izgledao njihov odnos. Laća i Marina komunicirali su na umetnički način, nesvakidašnje, a iz duše, otkrila je Ana.

- Pesma "Perspektive", možda kada je svesna da umire i jako se loše oseća, ona piše tekst, koji ja dobijam u autu kada krećem za Skoplje. I ja pokažem Laći i počinjemo da plačemo u kolima na pumpi. Suza suzu stiže. Možda taj tekst ima najjaču težinu. Možda mnogi ne znaju, to je odgovor na pesmu "Adio amore", koje je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima. Tako su mama i sin razgovarali - zaključila je Nikolićeva u "Sceniranju".

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

Podsetimo, Ana se oglasila nakon vesti da je Laća pronađen mrtva na ulicama Tel Aviva, te da je za njim prethodno bila pokrenuta potraga kao nestalog lica. Laća je iz Izraela trebalo da se vrati 19. decembra na Svetog Nikolu, a njegov otac Aleksandar Radulović Futa tada je saznao da se ne zna šta se sa njegovim sinom dešava, te kasnije i da je preminuo. 

Telo tekstopisca biće najverovatnije biti dopremljeno u nedelju, kako je 24sedam nezvanično saznao iz Ministartva spoljnih poslova, dok je Ivica Dačić poručio da će ambasada u Izraelu pomoći sve šta treba oko preuzimanja tela.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike