Laća je do smrti bio posvađan sa Karleušom: Poslednje pesme na kojima je radio izazvale su buru u javnosti

20.12.2022

13:38

1

Pesme Milana Radulovića Laće koje je radio za Karleušu bile su razlog sukoba tekstopisca i pevačice

Laća je do smrti bio posvađan sa Karleušom: Poslednje pesme na kojima je radio izazvale su buru u  javnosti
Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Novo jutro

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u Tel Avivu. Sem što je uspešno baratao rimama u pisanju tekstova, Laća je poput svog oca bio talentovan za komponovanje, a majci je još od malih nogu pomagao pri stvaranju velikih hitova poput Cecinog "Autograma" i Čolinih "Ajde idi" i "Sto puta".

Među onima sa kojima je sarađivao bila je i pevačica Jelena Karleuša, a detalji njihovog sukoba punili su novinske stupce poslednjih meseci. Naime, Radulović je bio najavljen kao jedan od autora na nadolazećem Karleušinom albumu, da bi zatim na iznenađenje mnogih na svom Tviter profilu napisao:

- Poruka svima koji čekaju "Alfu": povukao sam sve tekstove! Zbog da jede go*na! Pardon, "Alfa" je ime albuma umetnice Jelene Karleuše.

Laća je tom prilikom objavio stihove pesme koja nosi naziv "Runde", a iako to nije naglasio, mnogi pretpostavljaju da je ovo pesma koju je napisao za Karleušu, a Jelena se povodom toga oglasila na Instagramu i tom prilikom je istakla kako više ne želi da "toleriše Laćine gluposti", te mu je poručila da će, ukoliko ne prestane, sama povući sve pesme sa albuma. 

Printscreen Instagram/karleusastar
Prepiska Jelene Karleuše i Milana Laće Radulovića

Među porukama koje je pevačica objavila vidi se da joj je Laća rekao "Bolje ti je da si ku*va", na šta je ona njemu odgovorila: "Ku*va ti je davala pare za lečenje majke. Sram te bilo ološu".

- Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao dva teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba tekst ovaj "autor" je plaćen pre godinu dana, pred svedocima - napisala je Jelena, a Laća je tom prilikom za 24sedam rekao:

- Između mene i Jelene se ništa nije desilo. Prosto, ne želim da moja autorska dela budu deo fatamorgane koja se zove "Alfa". Moje reči nisu namenjene fantomskim projektima. Sve je to jedna velika iluzija. Ja sam tekstopisac. Nisam Dejvid Koperfild.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike