Baka Prase me je grebao po nogama i bacio na krevet! Japanka iz spota "Tokio" otkrila sve o saradnji sa jutjuberom (VIDEO)

09.07.2022

06:45

2

Ona je za 24sedam ispričala detalje vatrenih scena, ali i to kako je došla u Srbiju i našla se sa jutjuberom

Baka Prase me je grebao po nogama i bacio na krevet! Japanka iz spota "Tokio" otkrila sve o saradnji sa jutjuberom (VIDEO)
Baka Prase - Copyright 24sedam Youtube screenshot Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je spot za pesmu “Tokio” koji je ušao u trending, a kojim se vratio na Jutjub scenu posle skandala sa Kristinom Kikom Đukić koja je preminula pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Ipak, ono što je mnoge najviše zainteresovalo, nije toliko Baka Prase, već lepotica iz njegovog spota azijatskog porekla.

ATAImages/ A.A.
Baka Prase

Reč je o Liz Duong, međutim, ona nije Japanka kao što je jutjuber pominjao u svojim vlogovima, a došla je u Srbiju zbog jedne ljubavi. 

Liz je rođena i odrasla u Australiji, a njeni roditelji su u zemlju kengura emigrirali iz Vijetnama. Zanimljivo je da se tamo Liz družila sa Srbima i zaljubila u jednog. Zbog toga je počela da uči srpski i, čak i nakon što su raskinuli, poželela da poseti Srbiju.

Ovde joj se toliko dopao način života, da je odlučila da se preseli i sada već dve godine živi u Beogradu. Nedavno je dobila ponudu da se pojavi u videu koji joj je prvo bio najavljen kao reklama.

- Neko mi je rekao ako se poljubim sa glavnim glumcem, da ću dobiti više para. Pošto sam slobodna, nemam dečka, mislila sam što da ne, neće biti ništa ozbiljno - rekla je Liz u emisiji “24sedam sa Marom”.

Kad je saznala da je reč o Baki Prasetu i snimanju njegovog novog spota, bila je u šoku. 

- Ja sam bila profesionalna, naše scene su jako bliske i privatne. Bukvalno mi je grebao noge i bacio me je na krevet. To se vidi na snimku, a kad nismo snimali, ja sam se izvlačila od njega i čekala iza režisera da kaže "da" ili "ne" ili da ponovo snimamo - otkrila je voditeljki Mariji Atanasković.

Poznati jutjuber je pre nekoliko meseci raskinuo vezu sa Anjom i najavio da će, ako spot sakupi 100.000 lajkova, smuvati “Tokio”. 

- Još uvek čekam njegovu poruku na svom Instagramu - našalila se Liz.

24sedam
Liz Duong i Marija Atanasković

Šta Liz poručuje Anji, da li se poljubac ipak desio i koliko je novca od 30.000 evra, koliko Baka Prase kaže da je potrošio na spot, pripalo njoj za pojavljivanje, saznaćete ako pogledate novu epizodu “24sedam sa Marom”.

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase i Anja Bla

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike