Baka Prase se kroz suze oprostio od fanova, a onda se desio šok obrt: Ilić definitivno odlučio šta će nakon gašenja Jutjub kanala

03.10.2022

20:03

2

Autor: Marija Mitić

Jutjuber je najavio još žešći nastavak sukoba sa Željkom Mitrovićem

Baka Prase se kroz suze oprostio od fanova, a onda se desio šok obrt: Ilić definitivno odlučio šta će nakon gašenja Jutjub kanala
Baka Prase - Copyright Printscreen Youtube/bakaprase2

Baka Prase saopštio je večeras svojim fanovima da odustaje od daljeg snimanja za Jutjub, posle višegodišnje jutjuberske karijere. Iako je bio jedan od vodećih jutjubera kod nas, Bogdan Ilić ispričao je da je navodno odlučio da odustane od svega nakon što mu je, pre nekoliko dana, ugašen Jutjub kanal, koji je postojao godinama i koji je imao dva miliona pratilaca.

U svom obraćanju u videu koji je objavio na svom drugom, rezervnom kanalu, Bogdan Ilić se pratiocima obratio kroz suze, govoreći sa knedlom u grlu, a sam video naslovio je sa - "Odustajem".

Takođe, kao razloge "gašenja" naveo je i pritisak medija te "rat" koji već nedeljama vodi sa Željkom Mitrovićem.

- Tu je bilo toliko uspomena... Osećam se kao da sam šest godina zidao kuću koja se srušila preko noći. Nemam snage više. Znate, tu je pritisak medija, svakodnevni odlazak u policiju, to nije lako, pod stresom sam... Od Jutjuba dve i nešto godine ne zarađujem, kao što znate ali snimao sam iz ljubavi i jer sam se nadao da će me to držati i činiti srećnim - pričao je Bogdan, ali ipak, na kraju svoje tužne priče, saopštio je da se samo šalio te da neće tako lako odustati od svoje jutjuberske karijere.

Printscreen Youtube/bakaprase2
Baka Prase

- Ma, neću da stanem da snimam! Ugasili su mi kanal i šta sad da radim, da padnem u depresiju? Dobro, malo sam se smorio, mnogo mi je teško zbog kanala, tu je šest godina uspomena, ali što bih ja sad stao? Tek ću sad da nastavim, sve istine ću da objavim!

- Uskoro ću vam reći sve, i evo zašto sam išao u policiju i šta je bilo. Bili su korektni prema meni ali sam poziv je bio sulud. Objasnio sam im da je supstanca bila šećer u prahu. Čak je i njima bilo neprijatno što sam zbog toga došao - pričao je Baka Prase, a onda se okomio na Mitrovića i obećao ozbiljan nastavak njihovog sukoba.

- U svakom slučaju, gazimo jako, ne pada mi na pamet da prestanem da ga uništavam! - zaključio je Ilić, nikad besniji zbog gašenja svog Jutjub kanala.

Podsećanja radi, Bogdan Ilić je jutros u Odeljenju za borbu protiv droge beogradske kriminalističke policije dao izjavu. Povod za to je bio snimak na kom se vidi kako ušmrkava nepoznatu supstancu, nalik na drogu. 

Printscreen Youtube/bakaprase2
Baka Prase

Inspektori iz Odeljenja za privredu dalje su nastavili da proveravaju eventualnu povredu autorskog dela u vezi snimka koji je Ilić svojevremeno objavio.

Odgovori Ilića u vidu zvaničnog zapisnika biće dostavljeni Prvom osnovnom javnom Tužilaštvu koje je zatražilo od policije da prikupi potrebna obaveštenja.

Takođe, po nalogu Tužilaštva, Poreska policija proverava eventualnu utaju poreza u firmama u kojima je Ilic vlasnik ili suvlasnik, potvrđemo je danas za Telegraf.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike