Isplivale eksplicitne fotografije Anje Bla?! Bivša devojka Bake Praseta pobesnela, pa aludirala na jednu osobu (FOTO)

30.03.2022

15:40

0

Autor: Marija Mitić

Influenserka se odmah oglasila na Instagramu gde je sve obrazložila, ali i opomenula korisnike mreža

Isplivale eksplicitne fotografije Anje Bla?! Bivša devojka Bake Praseta pobesnela, pa aludirala na jednu osobu (FOTO)
Anja Bla - Copyright Printscreen Instagram/anjablaa

Bivša devojka Bake Praseta, influenserka Anja Bla, dospela je u središte skandala kada se pojavila informacija da su isplivale njene eksplicitne fotografije.

Anja je ovo odmah negirala i istakla da je nemoguće da joj se to desi, s obzirom da niko nema njene takve fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju.

Anja se potom takođe osvrnula i na to što ljudi zloupotrebljavaju tuđe slike, pa zapretila govoreći da jer su takve radnje protivzakonite.

- Još jednu stvar da kažem za ograničene ljude. Ja imam pravo da se slikam kako hoću i da kačim šta god želim. Poenta je da niko nema pravo uzeti moju sliku i u fotošopu brisati moj kupaći i stavljati "fake" gole grudi i genitalije, niko nema pravo da iseče moju glavu sa selfija i da je stavlja na telo gole žene koje pokazuje genitalije itd... Možeš biti i anonimna osoba sa pet slika na Instagramu koje nisu provokativne i da ti neko to uradi ako se okomi na tebe kao što je neko na mene. Kapiram da ima vas koji ne podržavaju moje provokativnije slikanje, ali budite realni i shvatite da je ovo protivzakonito raditi - dodala je Anja.

Podsetimo, Anja Bla i Baka Prase stavili su tačku na svoju romansu u januaru, a jutjuber je nedavno rekao kako im je oboma teško pao raskid, kao i da je zbog istog pao u depresiju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike