Bela Porč o razvodu! Otkriveno zašto je stavila tačku na ljubav posle četiri godine: Žao mi je što sam sve ovo krila od vas! (FOTO)

10.11.2022

06:45

0

Pevačica je rešila i da se na neko vreme u potpunosti povuče sa društvenih mreža

Bela Porč o razvodu! Otkriveno zašto je stavila tačku na ljubav posle četiri godine: Žao mi je što sam sve ovo krila od vas! (FOTO)
Bela Porč - Copyright Profimedia

Mlada pevačka i TikTok zvezda Bela Porč, koja stoji iza velikog hita „Build a bi*ch", u saopštenju koje je objavila na Instagramu ispričala je javnosti da je rešila da se razvede. Ona i izabranik Tajler staviće tačku na njihovu ljubav posle četiri godine.

Kao razlog, prenose strani mediji, navedene su nepremostive razlike, međutim, kako je dosta onih koji nisu imali pojma da je ova dvadesetpetogodišnjakinja uopšte u braku - morala je i da se izvinjava fanovima posle kraha veze.

- Žao mi je što mislite da sam sve ovo krila od vas. Pričaću još o razvodu, ali kada budem spremna za tako nešto. Do tada, molim vas za malo mira, kao i Tajler. Takođe, moj tim će preuzeti moje profile na društvenim mrežama, kako bismo u dogovoreno vreme ispuštali ono na šta sam se obavezala nešto ranije. Ja sam od sada na pauzi od svega toga - istakla je Bela, pa pokrenula pravu lavinu komentara.

Bela Porč, Instagram screenshot / bellapoarch
 

Pored brojnih fanova, reč podrške su joj uputili i razni influenseri, te poznate ličnosti.

Prema dokumentima do kojih je „People" došao, Porčova (kojoj je pravo ime Denari), udala se za Tajlera Porča 20. januara 2019, godinu dana pre nego što je stekla ogromnu slavu. Zahtev za razvod braka podnela je 2. novembra tekuće godine. Par nije imao dece, niti će jedno drugo podržavati finansijski u budućnosti.

Iako su razni svetski mediji pisali kako se Bela udala 2019, ne postoji i zapis o tome gde je Tajleru izgovorila sudbonosno „da". Takođe, javnosti nijedna fotografija sa svadbe nije dostupna i dan-danas, ako ni video. Porč je najpoznatiji kao - pevačicin suprug. Svoj je odnos toliko strogo čuvala u tajnosti da je posle prve trudnoće Kajli Džener i on jedna od najvećih tajni mlađe generacije tamošnjih poznatih.

Bela Porč, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike