Ceca slomljena zbog Mihajlovićevog odlaska: Bili su dobri prijatelji, posvetila emotivnu poruku (FOTO)

16.12.2022

17:31

0

Miha je redovno posećivao nastupe Ražnatovićeve

Ceca slomljena zbog Mihajlovićevog odlaska: Bili su dobri prijatelji, posvetila emotivnu poruku (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Siniša Mihajlović jedan od najboljih srpskih fudbalera, a kasnije i trenera izgubio je utakmicu života, posle trogodišnje borbe sa opakom bolešću, a njegov odlazak potresao je ne samo njegovu porodicu, već i saoborce, prijatelje, sve one koji su bar jednom imali priliku da budu u njegovom društvu. 

Veliki broj javnih ličnosti se oprostio do velikog Mihajlovića kroz poruke na društvenim mrežama i veliku zahvalnost što su ga poznavali. Jedna od objava bila je i ona koju je objavila Ceca Ražnatović, koja je inače, bila veliki prijatelj sa Sinišom. 

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Ceca se oprostila od Mihe

- Prerano nam ode prijatelju moj - napisala je Ražnatovićeva uz emotikon slomljenog srca. 

Naime, Miha je bio veliki prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i nikada to nije krio, a tako je i upoznao Cecu, koja mu je nebrojeno puta pevala na uvce, a on je sa fudbalerima i prijateljima redovno dolazio na njene nastupe i pružao joj podršku. 

- U početku me kod njega privukao đavolji šarm i postali smo veliki prijatelji. Nikada neću deliti njegovo mišljenje o nekim stvarima, ali neću ni poricati prijateljstvo s njim - i to je deo mog života - ispričao je Miha svojevremeno. 

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

Inače, svetske fudbalske zvezde Adrijano, Krisijan Vijeri i Đuzepe Favali su prilikom posete srpskoj prestonici 24. septembra 2005. kada je Srbija bila domaćin Evropskog prvenstva u košarci bili u društvu Dejana Stankovića i Siniše Mihajlovića, a za dobar provod je tada bila zadužena i pevačica Ceca Ražnatović. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike