Ćerka Siniše Mihajlovića ne prestaje da misli na njega dok je na ponovnom lečenju: Podelila emotivan prizor (FOTO)

31.03.2022

17:01

0

Autor: Marija Mitić

Virdžinija Mihajlović objavila je na Instagramu fotografiju svog oca sa unukicom

Ćerka Siniše Mihajlovića ne prestaje da misli na njega dok je na ponovnom lečenju: Podelila emotivan prizor (FOTO)
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Legenda srpskog sporta, Siniša Mihajlović, ponovo vodi strašnu bitku sa leukemijom, zbog čega se opet nalazi u bolnici, u Bolonji.

Njegova ćerka Virdžinija Mihajlović sve je ganula emotivnom objavom na Instagramu, u okviru koje se na fotografiji, Siniša mazi sa unukicom Vjolante.

- Vjolante, znam da ćeš se, kad porasteš, hvaliti da imaš dedu superheroja, kojeg mnogo voliš - napisala je Virdžinija na Instagramu, na italijanskom jeziku i time ganula svoje pratioce.

 

 

Podsećanja radi, Siniša Mihajlović je nedavno obelodanio da će ponovo morati da bude van tima, jer mora u bolnicu, usled novog ciklusa lečenja od leukemije.

Njemu je akutna leukemija dijagnostikovana tokom 2019. godine,a verovalo se da je pobeđena u aprilu 2020. Međutim, sada sledi novi ciklus lečenja, a oglasila se i njegova majka, Viktorija.

Profimedia
Siniša Mihajlović

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - rekla je Viktorija, preneo je Informer..

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike