Smrt Siniše Mihajlovića ostavila poznate u suzama: Svi smo zbog tebe dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake (FOTO)

16.12.2022

14:55

0

Jelena Karleuša, Ana Sević, Sloba Radanović, Cvija... Mnogi su oni koji su mu putem društvenih mreža uputili poslednje zbogom

Smrt Siniše Mihajlovića ostavila poznate u suzama: Svi smo zbog tebe dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake (FOTO)
Siniša Mihajlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Siniša Mihajlović, jedan od naših najboljih fudbalera, a kasnije i trener, preminuo je posle duge i teške bolesti, potvrdila je njegova porodica. Umro je u Italiji, u 53. godini posle lavovske borbe s leukemijom.

Brojne poznate ličnosti s estrade ostale su u suzama pošto su saznale ove tužne vesti. I dalje u neverici i šoku, uputile su mu putem Instagrama poslednje zbogom.

- S Bogom, maestro! Hvala za svu umetnost, snagu i lepotu - poručio je Nikola Rokvić.

- Ne mogu da verujem. Prvi dres koji sam dobio u životu je upravo ovaj. Bio je taj ili nijedan - pisao je pevač Sloba Radanović, skrhan zbog smrti legendarnog trofejnog stručnjaka.

- Ulepšao si nam detinjstvo. Svi u kraju smo dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake kao Siniša Mihajlović. Počivaj u miru, legendo nad legendama - zaključio je on.

Sloba Radanović, Instagram screenshot/slobaradanovic
 

Pojedinci, poput Cvije, ostali su bez reči kada su čuli šta se dogodilo.

Jelena Karleuša, Ana Sević, Romana Panić... Pokušale su da svu svoju tugu stave u jednu rečenicu, nazivajući da baš kao i Slobodan, legendom.

- Kakva tuga i tragedija. Počivaj u miru, dragi Siniša... Iskreno saučešće porodici - poručila je Sevićeva.

Ana Sević, Instagram screenshot/anasevicofficial
 

- Zbogom, Siniša... I hvala za sve - istakla je Karleuša.

Podsetimo, Mihajlović se od 2019. godine borio sa leukemijom. U nekoliko navrata je uspevao da se izbori i vrati trenerskom poslu, ali nije izdržao. Velikog traga ostavio je u italijanskom fudbalu, kako kao igrač, tako i kao trener, u prethpodnih 15 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike