Dragana Mirković progovorila o pomirenju sa Cecom Ražnatović: Tako treba da bude, sve drugo nimalo ne prija

14.12.2022

14:50

0

Pevačicu je oduševio viralan video koji se pojavio na društvenim mrežama, gde njena koleginica izvodi njen hit

Dragana Mirković progovorila o pomirenju sa Cecom Ražnatović: Tako treba da bude, sve drugo nimalo ne prija
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković već godinama nisu u dobrim odnosima. Spekulacije su bile razne, ali čini se da je, barem jedna strana, spremna da zakopa "ratne sekire".

Naime, na društvenim mrežama je postao viralan snimak na kom Ceca peva Draganinu pesmu "Nisam ni metar od tebe", a koji je nastao pre nekoliko godina, kada je ona bila član žirija u "Pinkovim zvezdama". 

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
Dragana Mirković

Dragana je informaciju o ovom snimku primila sa osmehom, ali je priznala da nije pogledala snimak.

– Vau, pa pretpostavljam da lepo zvuči i to je svakako mnogo lepo. Meni je to lepa informacija. Iskreno, tako i treba jer meni drugo ni malo ne prija - kaže Dragana i nastavlja:

- Sve što se dešavalo mene je jako opterećivalo i činilo me je tužnom i nesrećnom. Ovako nešto me čini srećnom, ne zato što je to moja pesma, već zato što je to lep kolegijalan potez, svi mi tako trebamo, a ne onako – rekla je pevačica iskreno, piše "Grand Online".

Podsetimo, 2018. godine, na snimanju jednog novogodišnjeg programa došlo je do neprijatne situacije, kada su se Ceca i Dragana srele.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Dragana se prva javila, Ceca je otpozdravila, na šta je usledilo pitanje njene koleginice: "Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo?". Na to je Ceca odreagovala rečima: "Ne znam, ti odluči". 

Prilikom druženja sa novinarima nekoliko godina kasnije, Dragana je objasnila da o Ceci nikad ništa loše nije rekla i osvrnula se upravo na tu situaciju sa novogodišnjeg programa.

- U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam, da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom i ne plašim ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ako neko zna, slobodno nek kaže. Znači nikada, a nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog" - ispričala je Dragana tada, pa dodala:

- Reći 'dobro veče', ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu. Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu, niti da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to. Da li je nju neko nešto slagao, da li joj je neko nešto rekao? Pojma nemam.

Ceca je, podsetimo, na dan svoje krsne slave, davala izjavu novinarima, pa prokomentarisala situaciju sa novogodišnjeg programa.

- Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere - rekla je tada Ceca i dodala:

- Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada ni za koga nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike