Miroslav Ilić održao spektakularni koncert u „Štark Areni”: Sa njim na sceni zapevao i on (FOTO)

11.12.2022

14:05

1

„Slavuj iz Mrčajevaca” će večeras održati još jedan koncert za svoje obožavatelje

Miroslav Ilić održao spektakularni koncert u „Štark Areni”: Sa njim na sceni zapevao i on (FOTO)
Miroslav Ilić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Miroslav Ilić sinoć je održao spektakularni koncert u „Štark Areni”, kojim je proslavio jubilej - 50 godina muzičke karijere, a ujedno i svoj 72. rođendan. Za Ilićev sinoćni nastup, tražila se karte više, te će publika ponovo večeras moći da uživa u hitovima ovog pevača.

„Slavuj iz Mrčajevaca” je sinoćni koncert otvorio velikim hitom „Devojka iz grada”, a publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom, koji je bio prisutan i tokom celog koncerta. Aca Lukas, bio je specijalni gost na koncertu legendarnog pevača, a zajedno su otpevali jedan od najvećih hitova pevača koji je dve noći za redom napunio „Štark Arenu”.

Ilićevi obožavatelji su sa njim pevali u glas, a među publikom bila je i pevačeva porodica, ali i druge javne ličnosti. 

 

Naime, ćerka Miroslava Ilića, Marija na koncert svog oca došla je u pratnji supruga Dragana Šutanovca i sa sinova Predragom i Strahinjom koji se retko pojavljuju u javnosti, a svi su primetili da je Marija ista majka. Osim njih, na koncert su došli i Branko Ružić i pevačica Jellena, koja se pojavila u elegantnom crnom sakou sa srebrnim brošem i sve oduševila stajlingom.

- Ja sam pevala na svadbi njegove ćerke, još sa pokojnim Igorom iz „Divljeg kestena", "Legendama", Bokijem Miloševićem, ja sam tad bila sa „Koktelom" i red je da obeležimo 50 godina njegove karijere - rekla je pevačica.

Podsetimo, dobra zabava se nastavlja i večeras, kada će Miroslav održati drugi po redu koncert u Areni na zahtev svoje publike.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike