Miroslav Ilić drugi koncert u Areni otvorio svojim vanvremenskim hitom: Publika pala u sevdah! (FOTO)

11.12.2022

19:57

1

Sledi još jedna noć za pamćenje sa čuvenim ''slavujem iz Mrčajevaca''

Miroslav Ilić drugi koncert u Areni otvorio svojim vanvremenskim hitom: Publika pala u sevdah! (FOTO)
Miroslav Ilić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Miroslav Ilić sinoć je održao spektakularni koncert u ''Štark Areni'', povodom svog rođendana i pedesetogodišnjice uspešne karijere. Slavuj iz Mrčajevaca je sinoć upriličio noć za pamćenje o kojoj će se pričati, ali i večeras se sprema da ponovi spektakl na istom mestu, sa još boljim raspoloženjem.

24sedam/M.M.
Miroslav Ilić

Pored pevačevih najbližih kolega, porodice i prijatelja, na koncert su pristigle i pojedine estradne ličnosti, a među njima bio je Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko, kao i naš proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević, Dajana Paunović i drugi.

Ćerka Miroslava Ilića, Marija, na koncert svog oca došla je u pratnji supruga Dragana Šutanovca i sa sinom.

24sedam/M.M.
Miroslav Ilić

Kada je sve bilo spremno, a Arena krcata, Miroslav je izašao na binu i uz prve taktove zapevao svoj evergrin "Devojka iz grada", a publika je odmah pala u sevdah i zapevala uglas sa pevačem.

- Poštovana publiko, dame i gospodo, prijatelji, dobru noć, dobro veče, dobro došli. Mi smo već sinoć imali jednu feštu i ja sam sinoć napravio i par greškica, koje želim večeras uz vaše strpljenje i da ispravim. Sinoć sam rekao da sam proteklih dana rešio da napravim spisak svih ljudi koji su bili deo ove moje pedesetogodišnje muzičke priče, a bez kojih ja ne bih objektivno stajao ispred vas večeras. Ali kad sam shvatio koliki je to spisak odustao sam i zahvalio sam se jednom rečenicom generalno svima. Zamerili su mi i rekli su “Moraš da pomeneš tvog najvećeg učitelja čika Obrena Pjevovića, Dragana Aleksandrića, Predraga Vukovića, Velimira Nikšića, Radoslava Raku Đokića i mnoge, mnoge druge. Drugo, nisam se zahvalio na izuzetnom radu i organizaciji ovog druženja i sinoćnjeg i večerašnjeg ''Hajp'' produkciji. Izvršni producent ''Hajp'' produkcije ima stvarno sjajnu ekipu. Mimo mojih očekivanja su odradili posao - rekao je Ilić.

S obzirom da Miroslav ovim koncertom obeležava i svoj jubilej, pedeset godina uspšne karijere, nema sumnje da će ova noć biti obeležena njegovim vanvremenskim hitovima i da će publika uživati, baš kao i prethodne večeri.

Podsetimo, više od mesec dana pre samog događaja, sinoćni koncert je bio rasprodat, a pevačev producent Saša Mirković odmah je najavio i novi datum kada će publika moći da peva uglas sa Miroslavom, i to sutradan, 11. decembra na istom mestu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike