Halid Muslimović mora da isplati bivšoj ljubavnici 67.000 evra! Tužila i njegovu ćerku i sina: Zaokružićemo na 100.000

16.11.2022

19:32

0

Sonja ističe da neće odustati dok joj pevač ne isplati sve do poslednjeg centa

Halid Muslimović mora da isplati bivšoj ljubavnici 67.000 evra! Tužila i njegovu ćerku i sina: Zaokružićemo na 100.000
Sonja Bašić - Copyright Printscreen Novo jutro

Mesecima unazad traju sudske bitke pevača Halida Muslimovića i njegove bivše ljubavnice Sonje Bašić. Prema rečima Muslimovićeve bivše, sud je doneo presudu da joj Halid mora isplatiti sumu od 67.000 evra.

Pevač je uložio žalbu na ovu presudu, ali je to sud u Prijedoru odbio. Povodom novonastale situacije, oglasila se Bašićeva, te je otkrila koji je dalji korak u suđenju sa Muslimovićem

- Nikad nisam sumnjala u pobedu na sudu, ali ona ne bi bila moguća bez čoveka koji je moja desna ruka, Dragana Tolimira. Uzdam se prvo u njega pa onda u Boga - rekla je Sonja Bašić, i konstatovala da je pravda spora, ali dostižna: 

Instagram printscreen/Kurir TV
Sonja Bašić

 

- Kao što sam rekla pre četri godine ja sam u biznisu više od 30 godina. Nepravdu nikad nisam volela i zato ću ako treba i plivati za Srbiju ili Bosnu dok se ne izborim za pravdu. Nema kraja dok se ta isplata ne bude izvršila - rekla je ona i dodala da će posledice snositi i Halidova deca, iako joj to nije bila namera. 

Privatna arhiva
Sonja Bašić i Halid Muslimoivć

 

- Proces je sada u fazi u kojoj će se tužiti njegovi sin i ćerka, pa možemo to zaokružiti i na 100.000. Stavili su decu u neprijatnu situaciju - kazala je Saonja u emisiji „Puls Srbije“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike