Miroslav Ilić je veliki prijatelj sa poznatim fudbalerom: Pevač otkrio urnebesnu anegdotu sa jedne utakmice!

23.11.2022

19:36

0

Ne krije da je zaljubljenih u fudbal, a rado se priseti ovog događaja sa utakmice iz Sofije

Miroslav Ilić je veliki prijatelj sa poznatim fudbalerom: Pevač otkrio urnebesnu anegdotu sa jedne utakmice!
Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač narodne muzike, Miroslav Ilić, uskoro će održati dva solistička koncerta u ''Štark Areni'' i tako proslaviti pedesetogodišnjicu karijere.

Pevač je sinoć gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom otkrio je detalje velikog prijateljstva sa jednim od najboljih fudbalera sveta, Hristom Stoičkovim, a potom i ispričao jednu anegdotu.

- Jedan od najboljih u tom trenutku, Hristo Stoičko. Davno je bilo, neko zahlađenje je bilo između Jugoslavije i Bugarske i tada sam jedan od prvih koji je otišao tamo... Jedan stari ortak mi je tada rekao, da jedan mladi bugarski fudbaler ima veliku želju da me upozna i tako je krenulo to drugarstvo. Ceo život sam voleo fudbal, bio sam deo najstarijeg seoskog fudbala, to može da se proveri. Prepoznao sam, često sam išao u Sofiju da pogledam utakmicu samo, iskreno, oduvek sam voleo fudbal - govorio je Miroslav Ilić.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Pevač, koji je ranije voleo da popije pokoju više, ne krije da je oduveo bio zaljubljenik fudbala, a neretko je odlazio u Sofiju kako bi pogledao utakmicu uživo. Sada je u emisiji ''Amidži Šou'' ispričao anegdotu koja je nasmejala javnost.

- Jednom prilikom smo bili zajedno do kasno u noć, terao sam ga da spava jer ima važnu utakmicu sutra, ali nije želeo. Rekao je da možemo da se kladimo da će dati bar dva gola na utakmici, a što je najinteresantnije, tako je i bilo. Sutradan je dao prvi gol i sve gleda gore u mene, niko nije shvatio zašto sve vreme baca pogled na istu stranu - nasmejao se Miroslav.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić i Lepa Brena

Podsetimo, Miroslav Ilić je nedavno govorio o jedinom estradnom sukobu sa Lepom Brenom, druženju sa Šabanom Šaulićem, a potom i priznao da je u braku sa suprugom Gocom završio neplanirano.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike