Počeo koncert Miroslava Ilića u Areni: Pevač proslavlja rođendan i veliki jubilej, a ovako se obratio publici! (FOTO)

10.12.2022

19:58

1

''Slavuj iz Mrčajevaca'' prvim taktovima bacio preko 20.000 fanova u trans

Počeo koncert Miroslava Ilića u Areni: Pevač proslavlja rođendan i veliki jubilej, a ovako se obratio publici! (FOTO)
Miroslav Ilić - Copyright 24sedam/M.M.

Večeras se u Beogradu, u Štark Areni, održava veliki koncert Miroslava Ilića, koji je vrlo važan za poznatog pevača jer će njime proslaviti svoj 72. rođendan i čak jubilarnih 50 godina uspešne karijere.

Pored brojne publike, u Arenu su pristigle i brojni prijatelji i kolege sa estrade, a prva koja je pristigla bila je pevačica Jellena, koja je otkrila da je pevala na svadbi pevačeve ćerke.

24sedam
Jellena

- Ja sam pevala na svadbi njegove ćerke, još sa pokojnim Igorom iz "Divljeg kestena", "Legendama", Bokijem Miloševićem, ja sam tad bila sa "Koktelom" i red je da obeležimo 50 godina njegove karijere - rekla je Jellena, prenosi ''Kurir''.

24sedam/M.M.
Koncert Miroslava Ilića u Štark Areni

Veliki koncert popularni “slavuj iz Mrčajevaca” je otvorio pesmom "Devojka iz grada”, a publika je bila potpuno oduševljena, te je usledio i veliki aplauz zadovoljne publike. Ilić je ceo događaj otpočeo i rečima kojima je podelio koliko je zahvalan za dugogodišnje iskustvo.

- Ja sam ovih proteklih par dana želeo da napravim spisak ljudi, koji su bili, u bilo kom trenutku, deo mog života, muzičkog života, ali kada sam shvatio koliko bi to bilo dugačko, jednom rečenicom sam rešio da se zahvalim svima koji su bili sa mnom prethodnih 50 godina - rekao je Miroslav.

Uz orkestar Miše Mijatovića, doajen muzičke scene pored zlatnog jubileja proslavlja i svoj rođendan.

Podsetimo, više od mesec dana pre samog događaja, sinoćni koncert je bio rasprodat, a pevačev producent Saša Mirković odmah je najavio i novi datum kada će publika moći da peva uglas sa Miroslavom, i to sutradan, 11. decembra na istom mestu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike