Dara Bubamara izvređala Sašu Vidića! Uzvratila mu 10 puta gore jer joj je rekao da treba da snima po*niće!

21.11.2022

14:00

0

Sve je počelo zbog Darinog narušenog odnosa sa Jelenom Karleušom

Dara Bubamara izvređala Sašu Vidića! Uzvratila mu 10 puta gore jer joj je rekao da treba da snima po*niće!
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pexels

Dara Bubamara i Saša Vidić ponovo su u ozbiljnom klinču, a sada je sve počelo kada je on komentarisao kako se ponela prema Jeleni Karleuši.

Najpre je kreator rekao da je "Dara ispala seljanka", te da treba da ide "u Nemačku da snima por*iće", što je pevačicu očigledno toliko razljutilo, da nije birala reči kojim ga je izvređala.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sad je ljuta na Daru Bubamaru: Jelena Karleuša

- Ja da sam na Jeleninom mestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže "Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za ku*ac nije?". Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Nemačku i da snima po*iće, nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pevanja ni interesovanja - rekao je Vidić za "Svet", pa je Dara odmah reagovala deset puta gore na svom Instagram profilu, gde je objavila video snimak na kom je Saša u gradskom prevozu i napisala:

Instagram printscreen/dara_bubamara_fanpage_
Nije birala reči: Objava Dare Bubamare

- Ovo raspalo, smrdljivo go*no, mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo go*no izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka koja je krenula u javni wc da traži ljubav svog života... dužna, ružna, predozirana... - poručila je Bubamara uz snimak, ali je posle više sati, ipak, obrisala objavu.

Instagram printscreen/cecaraznatovic
Dara Bubamara se sad druži sa Cecom Ražnatović

Podsetimo, Vidić se ranije družio sa Cecom Ražnatović, s kojom je Dara sada u dobrim odnosima, dok se od Jelene ponovo udaljila nakon pomirenja pred njen koncert na kom joj je Karleuša bila gost u Areni. Kada je objavila snimak druženja sa Cecom, Jelena se navodno naljutila i otpratila je sa Instagrama, a onda su počele javne prozivke u medijima na relaciji JK-Dara Bubamara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike