Jelena Karleuša odbrusila kolegi: Ako Gazda Paja ima zamerku, može da sarađuje s nekim drugim!

07.05.2021

06:45 >> 00:37

0

Svi vrše pritisak na pevačicu pitanjima kada će završiti album na kome radi, a prema izjavi koju je dala za 24sedam, izgleda da definitivno dueta neće biti

Jelena Karleuša odbrusila kolegi: Ako Gazda Paja ima zamerku, može da sarađuje s nekim drugim!
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Publika već gubi strpljenje u iščekivanju novog albuma koji priprema Jelena Karleuša, pa čak zbog toga dobija i pretnje, a neki od dueta koji su bili u planu izgleda da se neće dogoditi.

Iako je sa Gazda Pajom trebalo da snimi čak tri pesme, izgleda da se na njenom novom albumu neće naći nijedna njihova zajednička numera. Krajem prošle godine kolege su dogovarale saradnju, a reper je u komunikaciji sa fanovima na Instagram storiju otkrio zašto je sve propalo, pa čak i napisao da “peva bolje od Jelene”. Ipak, u izjavi za naš portal kasnije je poručio da se “zezao”. Na pitanje jednog obožavaoca “da li postoji mogućnost da te tri pesme sa JK budu objavljene”, Paja je odgovorio:

– Ne, jer bolje zvučim od Jelene u sve tri i onda jbg – odgovorio je on. U međuvremenu se nagađalo šta će i kako Karleuša napraviti od novog albuma, a na naše pitanje kako komentariše upravo ove njegove izjave iz novembra, nije se mnogo potresla.

Instagram printscreen/ gazda_paja_official

– Ne znam za njegove stavove, mi imamo odličan duet koji sam izvela na MAC Awards-u i ne znam koji su njegovi novi stavovi – poručila je kratko za 24sedam, a zatim na objašnjenje da se izjašnjavao negativno o njenom pevanju, Jelena se iznenadila.

– Oko mog pevanja? Pa dobro, ako Paja ima neku zamerku može da sarađuje s nekim drugim. Šta da kažem – odgovorila nam je pevačica kratko.

Ona je na pitanje da li će uskoro objaviti album koji već dugo najavljuje ili će sačekati da prođe pandemija, odgovorila da se nada da će “ovo uskoro da prođe”.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Da ne ispadne da ja nešto stalno kukam, ali više od godinu dana je moja branša u teškom položaju. Opet, ne govorim to zbog sebe, ja sam tu najmanji problem. Nisu samo pevači moja branša, nego i muzičari, oni koji nameštaju kablove, montiraju struju i svetlo, binu… Svi jako teško žive, imaju porodice i ne rade više od godinu dana. Tako da naravno da sve želim da krene ka normalizaciji – naglasila je JK.

Podsetimo, Karleuša je juče primila Fajzer vakcinu protiv koronavirusa u TC “Ušće”.

– Nema šta bilo ko da mi se zahvaljuje. Ovo je, smatram, ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene kao javne ličnosti koju prate, mogu reći milioni ljudi, koji se ugledaju na nas. Imam izuzetno poštovanje prema našim zdravstvenim radnicima… Članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote našh sugrađana. Zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost na najbolji mogući način – rekla je Jelena Kraleuša.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike