Ovako je Vojaž ostao bez sata od skoro punih 14.000 evra! Za dobar aksesoar baš ne žali para (FOTO)

06.12.2022

17:40

2

Svoju kolekciju pravi s mnogo strpljenja, ali i ulaganja

Ovako je Vojaž ostao bez sata od skoro punih 14.000 evra! Za dobar aksesoar baš ne žali para (FOTO)
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Veruović Vojaž prihvatio je priliku da javnosti pokaže svoju kolekciju satova, pa tako i mnogima da do znanja šta mu je važno kada bira aksesoare za sebe. Mladi reper je gostujući u jednoj emisiji istakao da preferira manje modele, svedenije, jer bolje pristaju njegovoj ruci, ali i one koje će sigurno poneti prvi.

Kolekciju je, inače, počeo da pravi po ugledu na svog oca, Milana, koji je sa druge strane svoju započeo po ugledu na njegovog. Vojaž je objasnio kako je to u stvari tradicija u porodici, koju je s dosta ponosa nastavio.

 - U mojoj porodici, još od mog dede, postoji tradicija kolektovanja satova. Moj ćale je preuzeo od svog oca, pa ja od njega... - počeo je Vojaž svoju priču u „Kolekciji satova", naglasivši da pored dva modela koja je poneo ovom prilikom nije hteo druge da donosi, jer su ovi samo njegovi, zasluženi isključivo ličnim radom i trudom.

Vojaž pokazao kolekciju satova, Youtube screenshot / SATNARUCI
 

Prvi „Roleks" koji je pokazao prema podacima sa sajta ovog brenda koštao ga je nepunih 14.000 evra (13.700), iako je isti sat najpre dobio na poklon.

„Zabeležio je svaki moj uspon i pad..."

- Poenta ovog sata je sentimentalna vrednost koju on nosi. Vintidž je model, prilično je star. Dobio sam ga (prethodno) u prvoj srednje kao nasledstvo, nešto (je) što se prenosi s kolena na koleno... Desilo se da sam otišao na turneju i izgubio ga. U Evropi sam bio. A važan mi je, osim što sam ga dobio na poklon, pratio je i čitav moj uspon. Zabeležio je svaki moj i uspon i pad - otkrio je on, pa dodao zatim kako mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe i kupi isti ovakav.

Iz Vojažove kolekcije satova, Youtube screenshot / SATNARUCI
 

Njega često nosi, značajno češće nego drugi, takođe „Roleksov" - samo s dijamantima. Drugi mu je „stanjio džep" za skoro punih 18.000 evra, prema podacima sa sajta poznatog brenda. Kako je istakao, njega je pazario upravo zato što je poznati unikat.

- Baš zato što ga niko nema i ne nosi, volim da budem prvi u svemu tome. Sama ta konfigurancija sata mi je savršena. Sveden je, a poprilično upadljiv... Jako šljašti, a mogu da ga nosim i na odelo, uz sve - pričao je Vojaž u pomenutoj emisiji na Jutjubu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike