Snežana Đurišić otkrila sa kakvim problemom se suočila njena unuka: Ovako je savetuje!

10.12.2022

19:09

0

Jedna drugoj su velika podrška

Snežana Đurišić otkrila sa kakvim problemom se suočila njena unuka: Ovako je savetuje!
Snežana Đurišić - Copyright Snežana Đurišić ATAImages/M. M.

Pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, nedavno se na jednom snimanju pojavila s novom frizurom, što je iznenadilo javnost, jer je pevačica godinama prepoznatljiva po plavoj kosi.

Pevačica je već godinama u vezi sa poznatim ginekologom Vanjom Miloševićema pre nekoliko godina su mediji čak pisali i o njihovom venčanju. Međutim, ona ističe da nema potrebe da njih dvoje razmišljaju o braku, premda za njihov susret kaže da nipošto nije bio slučajnost.

O njenoj vezi sa Vanjom se mnogo spekuliše, a sama pevačica retko u javnosti priča o privatnom životu. Sada se gostujući u jednoj emisiji dotakla svoje unuke Lane.

G.G./ATAImages
Snežana Đurišić

- Kad žena voli i kad je zaljubljena, nije joj teško ni da ustane rano, ni da taksira, kuva. Ništa joj nije teško. Bar meni, kad sam ušla u neke godine i umorila se. Rekla sam da mi treba pomoć. Pre neki dan sam pričala sa Lanom (unukom), ona je sad u pubertetu, pa se čak malo i popravila, dobila kilažu, pa se oko toga nervira, ja joj kažem: "Lana, ti si lepa, nemoj da se slikaš sa drugaricom i da to bude tvoj profil. Treba da bude samo tvoja slika, jer si lepa, bori se" - ispričala je Snežana u emisiji ''Magazin In'' na televiziji Pink.

Podsetimo, Snežana je godinama član žirija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', a svoj emotivni život nikada nije volela javno da komentariše, a jednom prilikom je izjavila da uživaju u vezi i da druge detalje ne želi da iznosi.

Antonio Ahel/ATAImages
Snežana Đurišić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike