Goca Božinovska izgledom u šestoj deceniji parira mlađim koleginicama: Jedem po pet zalogaja

13.12.2022

16:31

1

Pevačica ističe da se zdravo hrani, da je dobra domaćica, a najviše uživa u satarašu

Goca Božinovska izgledom u šestoj deceniji parira mlađim koleginicama: Jedem po pet zalogaja
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goca Božinovska ponosno gazi šestu deceniju života, a važi za jednu od najzgodnijih dama na estradi. Postavlja se pitanje kako pevačica uspeva da parira mlađim kolegnicama, a sada je Božinovska otkrila tajnu svoje vitke linije.

Pevačica ističe da da joj se svaki obrok svodi na svega pet zalogaja, ali ističe da je u kuhinji pravi majstor, te da varjačom barata podjednako dobro kao i sa mirkofonom. 

ATAImages/M. M.
Goca Božinovska

- Za mene ne postoje prepreke kada je kuvanje u pitanju, jer sve što naumim znam da pripremim. Kada god mi se neko jelo svidi, automatski tražim recept. Prve korake u kulinarstvu napravila sam uz maminu pomoć, ali svekrva je bila ta koja me je naučila mnogo toga u kuhinji. Od nje sam pokupila recept za pravi kafanski gulaš, i po njemu sam postala čuvena - priča Goca i otkriva šta od specijaliteta najviše voli da sprema: 

- Ne volim ništa što je začinjeno i masno, tako da pečenja izbegavam u širokom luku. Uvek se pre opredeljujem za piletinu, mada najviše uživam u povrću, a omiljeno jelo mi je sataraš. Jednom prilikom probala sam kinesku patku, i zgrozila sam se. Ona se priprema u šećeru, a ne u soli, i zaista mi je ukus bio užasan. Međutim, s vremenom je počeo da mi se sviđa taj specijalitet, pa često u inostranstvu tražim meso sa slatkim sosom.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Božinovska

Iako kaže da uživa u specijalitetima, njen obrok se svodi na pet zalogaja, ali kada dođu gosti, onda je sve gala.

- Sirevi su mi porok, bez nijh ne znam, ne mogu i neću. Inače, vrlo malo jedem, moj obrok se svodi na pet zalogaja. Ipak, kada kuvam, onda je to obilno, ali od svega toga, ja najmanje probam. Od svih svetskih kuhinja, moram da priznam da sam oduševljena kineskom. Mada, i mi imamo specijalitete, kao što su sarma i roštilj, koji su zaista remek-delo za strane turiste - priča pevačica i dodaje da muškarce nikada nije zavodila kulinarskim umećima.

 

 

- Vaspitana sam tako da mislim da je svaka žena kompletna tek kada se dokaže i kao vrsna kuvarica. Nikada nisam zavodila muškarce kulinarskim veštinama, ali im je godilo moje umeće i nisu štedeli na rečima hvale. Za sebe mogu da kažem da sam prava domaćica i svako malo pripremam večere za sebi drage ljude. Takođe, nisu mi strane ni romantične večere koje sam priređivala svojoj jačoj polovini, ali i kojima sam bila iznenađivana od strane istog. Uglavnom smo na taj način obeležavali bitne datume u vezi ili uopšte u godini!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike