Goca Božinovska razvezala jezik o muškarcima: Evo da li ima veze na jednu noć!

09.12.2022

17:53

0

Iako je imala velike ljubavi, pevačica nikad nije zavisila od muškaraca

Goca Božinovska razvezala jezik o muškarcima: Evo da li ima veze na jednu noć!
Goca Božinovska - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Božinovska poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako i ovog puta otvorila dušu i razvezala jezik o muškarcima i intimi.

Svojevremeno je volela žestoke momke, a iz braka sa tragično nastradalim Zoranom Šijanom ima ćerku Zoranu i sina Mirka Šijana.

Goca je progovorila o vezama na jednu noć, pa priznala da li to i dalje praktikuje.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

- Ne družim se sa doktorima u emotivnom smislu de se udajem ili budem u vezi. Nisam našla takvog čak ni za varijantu, što bi rekli mladi, za kombinaciju. Kod nas nema više za jednu noć, to je za klince. Mi smo u ozbiljnim, normalnijim godinama, kada ti je potreban neko sa kim ćeš deliti nešto. Ako naleti super, ako ne naleti, Bože moj - objašnjavala je Božinovska.

Kao jaka i sposobna žena, Goca voli da istakne da nikad nije zavisila ni od jednog muškarca, iako se uvek lepila za lepe i jake muškarce.

- Nikada nisam bila žena koja plače i moli Boga da joj pošalje mušku ruku. Volela sam lepe, jake muškarce, ali nikada od njh nisu zavisile moje sreća i snaga. Žene ne smeju da dozvole da komad mesa nekog muškarca utiče na njih. Odavno o tome ne razmišljam previše, niti imam naročitu potrebu da sa nekim spavam. Nisam se bunila kada je bilo, neću se buniti koliko god da ga bude, ali ako mi nešto remeti, taman posla. Ruku na srce, sada da mi kažu: "Goco, nikada više nećeš imati se*s", ne bih se potresla ni najmanje, niti rastužila. Prstom ne bih mrdnula - rekla je pevačica, prenose mediji pisanje ''Sveta''.

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

Podsetimo, Goca Božinovska je prošle godine dobila unuka Zorana, a njen sin Mirko je tek ove godine upriličio svadbeno veselje i venčao se sa svojom izabranicom Bojanom Rodić. Goca je nedavno govorila i o muško-ženskim odnosima pa se prisetila svoje turbulentne ljubavne romanse sa Zoranom Šijanom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike