Bilo mi je teško, ali navikla sam: Ceca Ražnatović otkrila kako održava kilažu, evo šta jede

09.07.2022

14:43

0

Morala je da potraži savet stručnog lica

Bilo mi je teško, ali navikla sam: Ceca Ražnatović otkrila kako održava kilažu, evo šta jede
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović je preko tri decenije na sceni, a uvek se trudila da vodi računa o svom izgledu. Ona je otkrila kako joj polazi za rukom da uvek izgleda dobro, te ispričala i šta jede tokom dana.

- Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja - priča Ceca i nastavlja:

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

- Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome.

Kako kaže, nije joj bilo lako u početku da sve bazira na toj ishrani, ali se navikla.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije – objašnjava Ceca i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".

Osim što je promenila ishranu, pevačica je počela i da trenira.

- Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični - otkrila je Ceca za "Hit Informer".

24sedam/Danica Božović
Ceca Ražnatović

A kako izgleda njen jelovnik, pogledajte u nastavku:

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom

Ručak: Orada i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

TRIK SAVET: Ukoliko osetite glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike