Dijeta Ruže Rupić! Pevačica sa 78 kilograma za dva meseca pala na 60: Sad konačno mogu da kažem da sam dobra riba!

16.11.2022

10:15

0

Osim što je promenila ishranu, influenserka je počela i da ide u teretanu, pa je tako dostigla dobre rezultate

Dijeta Ruže Rupić! Pevačica sa 78 kilograma za dva meseca pala na 60: Sad konačno mogu da kažem da sam dobra riba!
Ruža Rupić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Ruža Rupić je uspela za dva meseca da oslabi čak 18 kilograma. S viškom je, inače, uvek kuburila i to nikada nije skrivala, pošto je neko ko i te kako uživa u hrani. Međutim, pošto je izmenila izvesne navike, dovela je svoju liniju do savršenstva.

- Mnogo sam jela i ugojila se kao mečka! Baš sam preterala! Probala sam milion dijeta, ali nijedna mi nije pomogla da smršam. Napokon sam uspela da za dva meseca izgubim 18 kilograma - počela je ona svoju priču za „Hit" pa dodala da je tek sada zadovoljna pošto se u kupaćem kostimu ili donjem vešu pogleda u ogledalu.

- Držim keto dijetu. Njena suština je da organizam upadne u ketozu, pa da se energija uzima iz masti, a ne iz ugljenih hidrata. Da bih započela taj proces, iz ishrane sam izbacila žitarice, slatkiše, alkohol, sokove i mahunarke... - nabrajala je, pa istakla kako dnevno ima pet obroka.

„Nije mi teško!"

- Jedem pet puta dnevno. Čim ustanem, pojedem proteinsku čokoladicu, a nakon tri sata popijem proteinski šejk. Uglavnom ručam povrće, a ponekad i picu sa smanjenim sadržajem masti. Užinam proteinski puding, a večeram slanu palačinku sa sirom i salatom od krastavca. Nije mi teško da se tako hranim, čak i na putovanjima ili kad nastupam vikendom. Naravno, ne planiram da budem na dijeti zauvek, ali sa šećerom i belim brašnom sam završila - tvrdi ona, pa nastavlja:

- Konačno mogu da stanem ispred ogledala u vešu ili kupaćem i da kažem da sam dobra riba. Prija mi kada me ljudi hvale i govore mi da lepo izgledam.

Ruža Rupić, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Rupićeva, koja je nedavno predstavila javnosti novi hit „Opsesivni", dva puta nedeljno ide i u teretanu, što do sada nije radila.

- Nikada ranije nisam išla u teretanu! Kad mi je ostalo da izgubim još samo pet kilograma, počela sam da vežbam da bih oblikovala telo - otkrila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike