Jeo je po pet burgera, čokoladu noću držao pored kreveta, sad ima jelovnik kao beba! Darko smršao 109 kilograma!

26.01.2022

13:19

0

Folker nikad nije bio mršaviji, pa je ispričao kako se sad ponaša u odnosu na ranije

Jeo je po pet burgera, čokoladu noću držao pored kreveta, sad ima jelovnik kao beba! Darko smršao 109 kilograma!
lazic debljina3 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić otkako je počeo da mršavi nakon operacije smanjenja želuca koju je uradio krajem 2019. godine, ne prestaje da bude tema u javnosti.

On je oduvek kuburio sa kilažom, ali se najviše ugojio nakon udesa koji je doživeo krajem 2018. godine. Zatim se te 2019. godine folker žalio da zbog povređene noge jedva hoda, a da mu višak kilograma dodatno smeta, te se odlučio da ide na operaciju smanjenja želuca, zbog čega danas navodno ima čak 109 kilograma manje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Najgojazniji je bio 2019. godine: Darko Lazić

Kako mu je gojaznost gotovo ugrozila zdravlje, zbog tadašnjih 169 kilograma, Darko je bez razmišljanja pristao da se operiše, a onda je počeo da se topi. Ipak, morao je i da promeni način ishrane, pa sada iako može da jede sve što poželi, mora da unosi male količine namirnica. 

- Išao sam na operaciju želuca i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan - kazao je on i dodao da se starih navika nije odrekao:

Printscreen Instagram/barba_bobak
Počeli su da mu govore da je preterao: Darko Lazić

- Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči" - rekao je Lazić kroz smeh u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Darku je voditeljka udelila kompliment na račun trenutnog izgleda, a on se prosto oduševio.

- Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca - kazao je Lazić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikad nije bio vitkiji: Darko Lazić

Darko je pre operacije želuca baš mnogo jeo, a jednom je dočarao i o kojoj količini je reč.

- Volim da jedem i nemam granice. Ljudi se krste kada vide koliko mogu da pojedem. U Meku sam jeo po dva big meka, tri, četiri čizburgera, pomfrit, koka-kolu i obavezno nešto slatko. Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći. Bilo je jezivo - ispričao je jednom prilikom za "Hit Informer" Darko.

Podsetimo, Lazić je nedavno verio svoju koleginicu Barbaru Bobak ogromnim dijamantskim prstenom i to tako što je ušao u zlataru dok su bili na američkoj turneji i rekao joj da bira, što je nju i oduševilo. Pevačeva izabranice ove detalje ispričala je za 24sedam, a mi smo kasnije saznali od izvora bliskog pevaču da je reč o cifri od 5.000 dolara.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike