Ozbiljne traume koje ostaju za ceo život: Manekenka priznala da je sa 18 godina doživela neprijatnost: Stavio mi je ruku na butinu

26.03.2021

19:07 >> 18:56

0

Autor: D. Božović

Ivana Korab je pružila podršku glumici Danijeli Štajnfeld i otkrila da je i sama bila meta zlostaljača

Ozbiljne traume koje ostaju za ceo život: Manekenka priznala da je sa 18 godina doživela neprijatnost: Stavio mi je ruku na butinu
Copyright Printscreen Instagram/ivanakorab

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld izjavila da ju je silovao Branislav Lečić, brojne poznate ličnosti podelile su svoja neprijatna iskustva o kojima javnost ništa nije znala, a jedna od njih je i manekenka Ivana Korab koja je svoju karijeru izgradila u Americi, a potom se vratila u Srbiju.

Manekenka je istakla da su napastvovanja zastupljena u svim profesijama, a ne samo u glumi i otkrila da je i ona doživela neprijatnu situaciju sa 18 godina.

– Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi. Imaš mladu nadu koja veruje u sebi i ti (moćnik ili bilo ko drugi) joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život – ispričala je Ivana.

Ivana Korab printscreen „Ekskluzivno”

Ivana otkriva da je prilikom jednog sastanka doživela neprijatnost kada joj je muškarac stavio ruku na butinu, a onda mu je ona i drčno uzvratila.

– Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna – rekla je Ivana Korab za „DeToxic“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike