Želi drugo dete! Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, Ivana Korab ponovo na vantelesnoj oplodnji (FOTO)

10.06.2022

09:17

0

Autor: Marija Mitić

Manekenka želi da sinu podari brata ili sestru

Želi drugo dete! Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, Ivana Korab ponovo na vantelesnoj oplodnji (FOTO)
Ivana Korab - Copyright AtaImages/ S.T.

Manekenka Ivana Korab odlučila je da uz pomoć vantelesne oplodnje dobije drugo dete. Ona je otišla na jednu klinku odakle je objavila fotografiju, a kako se njeni najmiliji ne bi brinuli, napisala je o čemu je reč.

- Proces druge vantelesne oplodnje. Da ne brinete, super sam - napisala je Ivana na Instagramu.

Printscreen Instagram/ivanakorab
Ivana Korab

Manekenka već ima sina Matea, kojeg je dobila u februaru prošle godine, takođe putem vantelesne oplodnje. Kako pišu domači mediji, Ivana je poželela drugo dete još otkako je rodila prvo, jer želi da mu podari brata ili sestru, kako bi uvek imao nekog za druženje.

Korabovoj je od pratilaca stigla ogromna podrška, kao i brojne čestitke na hrabrosti, upornosti i želji.

Podsetimo, kada je rodila sina Matea, to je bio treći pokušaj vantelesne, dok je nakon drugog Ivana izgubila bebu, o čemu je otvoreno govorila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu - ispričala je manekenka u snimku koji je objavila na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

I pored svega ona nije odustala, pa je naposletku i dobila sina.

- Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: "E, okej, nije mi suđeno". Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš - rekla je tada Ivana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike