Korabova prvi put o vantelesnoj oplodnji i gubitku bebe: Naricala sam od muke, to je kao scena iz horora!

23.07.2021

21:50 >> 21:51

0

Osvrnuvši se na težak životni period, ispričala je kako je punih mesec dana provela kao zombi, igrajući neku glupu igricu na telefonu

Korabova prvi put o vantelesnoj oplodnji i gubitku bebe: Naricala sam od muke, to je kao scena iz horora!
Copyright Ivana Korab printscreen „Ekskluzivno"

Manekenka Ivana Korab, koja već godinama radi inostrane kampanje i jedno je od većih imena u svetu modelinga, nedavno se na Instagramu prisetila svog iskustva s vantelesnom oplodnjom. Pratiocima je tom prilikom objasnila koliko se loše osećala kada je, uprkos želji za majčinstvom i trudu, ipak izgubila dete.

Njen suprug Ognjen, inače, svojevremeno je bolovao od Hočkina, pa je poznata lepotica znala, pre svega, da prirodnim putem neće moći da ostane u drugom stanju. Tako je po savetu lekara učinila sve što je trebalo i dobro se pripremila za vantelesno začeće, međutim, prvi pokušaj bio je neuspešan.

Pročitajte još:

Drugi put je uspela da zatrudni, ali je dve nedelje kasnije usledio šok.

– Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu – pričala je manekenka u snimku koji je objavila sa nadom da će makar malo biti od pomoći ženama koje prolaze kroz ovako bolne situacije.

Uprkos lošem iskustvu, naime, nije odustajala.

Ivana Korab Instagram screenshot

– Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: „E, okej, nije mi suđeno”. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš – dodala je ona, koja je šest meseci kasnije probala i sa trećom vantelesnom, koja je urodila plodom.

Korabova je dobila zdravog dečaka i tvrdi da su se trud, nervoza, strah, kao i hormonalna terapija desetostruko isplatili.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike